TV Puls (HD)
TV Puls (HD)
Emisja "13 posterunku 2" od września to już chyba nowa tradycja. W 2013 i 2014 roku było podobnie.
TV Puls (HD)
No to, widzę, jesień na bogato 

TV Puls (HD)
Dwa premierowe seriale zagraniczne w ramówce i cały czas 3 premierowe telenowele, to jednak coś.
Te produkcje z pewnością nie były tanie.
Te produkcje z pewnością nie były tanie.
TV Puls (HD)
Stać ich na więcej niż telenowele w daytime i kilka przeciętnych seriali chociaż akurat zakup "Bibliotekarzy" mnie nie dziwi. Taki lekki serial przygodowy idealnie wpasowuje się w profil stacji, a filmy z tego co pamiętam były chętnie oglądane.
Znamy na razie ramówkę na pierwszy tydzień września, więc to pewnie nie koniec nowości.
Znamy na razie ramówkę na pierwszy tydzień września, więc to pewnie nie koniec nowości.
TV Puls (HD)
Nie zapominaj, że telenowele i przeciętne seriale zagraniczne nie należą to tanich produkcji.
TV Puls (HD)
Jest już ramówka na wrzesień i rzeczywiście..."na bogato" 
Oprócz seriali "Bibliotekarze" i "Motyw" pojawi się druga seria "The Walking Dead", która będzie emitowana w niedzielę po północy czyli powtórka z TVP1. Nawet godziny emisji są podobne.
W niedziele rano będą emitowane programy "Biesiada na cztery pory roku" i "Bayer Full Chiny". Nie chcę nawet wiedzieć co to będzie chociaż się domyślam.
W dni powszednie "Kontrakt na miłość" zastąpi kolejny serial turecki "To moje życie" ("O Hayat Benim")
To chyba na tyle, o ile niczego nie pominąłem.

Oprócz seriali "Bibliotekarze" i "Motyw" pojawi się druga seria "The Walking Dead", która będzie emitowana w niedzielę po północy czyli powtórka z TVP1. Nawet godziny emisji są podobne.
W niedziele rano będą emitowane programy "Biesiada na cztery pory roku" i "Bayer Full Chiny". Nie chcę nawet wiedzieć co to będzie chociaż się domyślam.
W dni powszednie "Kontrakt na miłość" zastąpi kolejny serial turecki "To moje życie" ("O Hayat Benim")
To chyba na tyle, o ile niczego nie pominąłem.
TV Puls (HD)
Oj, żeby im się od tego bogactwa nie przelało XDDD
Puls się skończył. Nawet mi ich już nie żal.
Puls się skończył. Nawet mi ich już nie żal.
dość
TV Puls (HD)
O 15:30 i 16:35 będzie emisja "Arrow", a po nim "13 posterunek" - 2 odcinki. No i wracają "Pingwiny".
TV Puls (HD)
Przeinwestowali ze słabymi polskimi programami i teraz muszą oszczędzać. Najwyraźniej marzenia prezesa o wielkiej piątce odchodzą w zapomnienie 

TV Puls (HD)
Dalej marzy i jeśli coś ma choć trochę niższe udziały od średniej stacji, to spada na gorsze godziny lub wylatuje z anteny.
TV Puls (HD)
To jest akurat jak najbardziej zrozumiałe i oczywiste. Sęk w tym, że ramówką wypełnioną telenowelami, przeciętnymi serialami i powtórkami pewnego pułapu nie przeskoczą. A kto nie idzie do przodu, ten się cofa.
TV Puls (HD)
Masz rację. Ja na ich miejscu telenowele bym przeniósł do Pulsu 2, bo taką która byłaby hitem u nas (rating 5.0 w dobrej porze) trudno znaleźć. Gdyby mieli dobre seriale adresowane do wszystkich (jakieś obyczajowe, kryminalne zza granicy, polska telenowela własna), to może by udziały poszły w górę.
TV Puls (HD)
Z tym brakiem polskich produkcji to naprawdę jest kompromitacja - TTV potrafi a oni nie.
Przecież Puls miał już w swojej historii polskie produkcje i mimo że był małym nadawcą z niewielkim zasięgiem i wtedy potrafił a teraz nie...
ABSURD... Ale się chyba uparli na lifestylowe papki i dopóki im to nie wyjdzie to nic nie zdziałają więcej...
Przecież Puls miał już w swojej historii polskie produkcje i mimo że był małym nadawcą z niewielkim zasięgiem i wtedy potrafił a teraz nie...
ABSURD... Ale się chyba uparli na lifestylowe papki i dopóki im to nie wyjdzie to nic nie zdziałają więcej...
TV Puls (HD)
Chyba większość z nas się zawiodła na Telewizji Puls. Miała to być z czasem alternatywa dla Polsatu i TVN, a jak na razie ledwo odstaje poziomem od TV4 i TVN7. Trudno, widocznie jeszcze długo się nie doczekamy telewizji, która dorówna Wielkiej Czwórce.