TV Puls (HD)
-
- VIP Expert
- x 54
- x 163
- Kontakt:
TV Puls (HD)
A @Jantar to jak zwykle z telenowelami wyskakuje. Przecież jest jeszcze TVP, jeśli chodzi o produkcje tureckie.
#StopNienawiści (nawet tutaj!)
TV Puls (HD)
Telenowele są najważniejsze i nie można tego negować czy sądzić inaczej, bo zaraz będzie, że dyskryminujesz fanów i dopiero się zacznie jazda w wątku. Wiem coś o tym, jestem tu od ponad 8 lat.
Pozdrawiam, Direct
-
- VIP Expert
- x 54
- x 163
- Kontakt:
TV Puls (HD)
Telenowele/tureckie seriale niech lecą na Pulsie, mi tam nie przeszkadzają - i tak mało oglądam TV Puls.
#StopNienawiści (nawet tutaj!)
TV Puls (HD)
Tylko, że jeśli seriale amerykańskie pojawiają się na kanałach tematycznych to jednak są tacy, którzy wrzucają je na różne serwisy - wielu ściąga i ogląda. Są też dostępne na Ipli lub na playerze. Jakby nie patrzeć większość seriali jednak się pojawia na innych kanałach i później w sieci, a ściągnięcie telenoweli czy serialu tureckiego zostawia nam już tylko możliwość obejrzenia w oryginale w necie - dla większości jest to obejrzenie obrazków, bo język hiszpański czy turecki nie są tak powszechne, jak angielski. Osobiście nie korzystam z takiej formy oglądania, ale wielu innych potencjalnych widzów owszem, woli ściągać pliki z sieci, niż czekać na emisję na którymś z kanałów, albo zostać z urwanym serialem.PPM pisze:Nie wszystkie seriale mają taką szanse a jeśli już ją mają to nie każdy ma dostęp do kanałów tematycznych.
Więc dla niektórych ściągnięcie emisji serialu z kanału ogólnodostępnego to jest koniec.
Więc nie jest tak, że tylko fani telenowel i seriali tureckich są najbardziej poszkodowani.
@Direct, może telenowele i seriale tureckie nie są najważniejsze, ale to akurat one w ramówce Pulsu były prawie wszystkie premierowe w polskiej tv (z wyjątkiem Zbuntowanego i Jesteś moim życiem). Natomiast większość pozostałych seriali były powtórkami po innych kanałach - także tych ogólnodostępnych.
- TV Puls - MyWidzowie
- Użytkownik
- Kontakt:
TV Puls (HD)
Witamy Wszystkich,Frontowiec pisze:Telenowele/tureckie seriale niech lecą na Pulsie, mi tam nie przeszkadzają - i tak mało oglądam TV Puls.
Każdy ma inny gust, jednemu podobają się tureckie seriale/ telenowele a innym latynoskie lub gale PLMMA etc.
Właśnie co lubicie oglądać na tv Puls ?
TV Puls (HD)
Cóż, to forum to nie miejsce modłów o seriale w TV Puls, czy szyld reklamowy do wypromowania swojego bloga. Dyskusja trwa, polecam się w nią zagłębić i merytorycznie się udzielać, bo jakakolwiek forma promocji czy głupie pisanie będzie karane banicją 
To tak na przyszłość

To tak na przyszłość

TV Puls (HD)
Jakiś czas temu nastąpiła zmiana mini programu autopromocyjnego z "Co nowego?" na "Oglądaj".
Pozdrawiam, Trzeciak
TV Puls (HD)
31 lipca o 9:00 startuje nowy serial "Rewir". Brakujące opisy do serialu „Rewir” mają być dosłane wkrótce.
Na portalu "Filmweb" znalazłem coś takiego:
http://www.filmweb.pl/serial/Rewir-2017-783213/descs
Brak uprawnień do przeglądania tej strony."
I jeszcze ciekawostka. Na stronie Pulsu nie ma informacji o serialu. W zamian jest wpisana pozycja "Zaczarowany ołówek". Jednak po kliknięciu pojawia się komunikat: "ODMOWA DOSTĘPUSerial "Rewir" opowiada o pracy policjantów z Komendy Miejskiej we Wrocławiu, a konkretnie o funkcjonariuszach Wydziału Prewencji.
Każdy z 20 odcinków trwa ok. 45 minut.
TV Puls (HD)
To nie jest nowy serial, tylko powtórki z AXN. Po prostu kupili od nich prawa do emisji.
TV Puls (HD)
Pisząc "nowy" miałem na myśli nowy w ramówce Pulsu bo tego jeszcze nie emitowali 

- Marecki384
- Obserwator
TV Puls (HD)
Jejku znowu paradokument !!
Ja na ich miejscu nakręciłbym jakiś 6-7 odcinkowy serial kryminalny i było by po sprawie.
Ja na ich miejscu nakręciłbym jakiś 6-7 odcinkowy serial kryminalny i było by po sprawie.
TV Puls (HD)
TV Puls bierze się za organizowanie dużych imprez! Tym razem 5 sierpnia będziemy mogli oglądać IX Zielonogórską Noc Kabaretową odziedziczoną po Polsacie. Brawo za inwestowanie w duże imprezy
http://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/tv ... o-polsacie

http://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/tv ... o-polsacie
- TV Puls - MyWidzowie
- Użytkownik
- Kontakt:
TV Puls (HD)
Witamy,PPM pisze:31 lipca o 9:00 startuje nowy serial "Rewir". Brakujące opisy do serialu „Rewir” mają być dosłane wkrótce.
I jeszcze ciekawostka. Na stronie Pulsu nie ma informacji o serialu. W zamian jest wpisana pozycja "Zaczarowany ołówek". Jednak po kliknięciu pojawia się komunikat: "ODMOWA DOSTĘPUSerial "Rewir" opowiada o pracy policjantów z Komendy Miejskiej we Wrocławiu, a konkretnie o funkcjonariuszach Wydziału Prewencji.
Każdy z 20 odcinków trwa ok. 45 minut.
Pozycja "' Zaczarowany ołówek " to jest chwilowy błąd, kiedyś była podobna sytuacja i po kilku dniach wszystko było już ok.
TV Puls (HD)
Serio? Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy...Jestem ogromnie zaskoczony! 

TV Puls (HD)
Ja jestem natomiast ciekaw czy doczekamy się III serii programu "Ale numer!" czy jednak Puls zakończył już przygodę z Kasią Kołeczek.