4fun.tv
4 Fun TV
żródło: Satkurier.pl,Zmiany na orbicie z 16.06.2006 r.do niekodowanego przekazu kanału 4funTV
(10.719V SR=27500 FEC=3/4 - 163/92/163) dołączył serwis teletekstu,
I bardzo dobrze.Kolejny krok do przodu w rozwoju tej stacji.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
4 Fun TV
Źródło : media2.plPo ponad dwóch latach obecności na polskich ekranach, telewizja muzyczna 4fun.tv uruchomiła własny teletekst.
W teletekście dostępne są m.in. usługi astrologiczne, oferty matrymonialne pań i panów, dowiedzieć się jak ściągnąć wiele najnowszych dzwonków oraz skorzystać z innych usług SMS. Dostępne są również ciekawostki oraz informacje o programie.
Strony teletekstowe zostały przygotowane przez spółkę MNI S.A.. Redakcja serwisu składa się z dwóch osób. Testy techniczne trwają już od ponad miesiąca. Przypomnijmy, że spółka MNI S.A. (dawniej Szeptel S.A.) przygotowuje także teletekst dla kanałów Tele5 i Polonia1 oraz interaktywnego ITV, którego jest właścicielem.
PRZEMKOB
- danielpes5
- VIP Expert
- x 1
4 Fun TV
musisz założyć sobie antene sat i kupic najtańszy tuner FTA i bedziesz miał 4.fun za free
4 Fun TV
Nie rozumiem. Sam sobie zaprzeczaszprzemkob pisze:Szkoda,że nie mam już 4. Fun tv
Przytoczę twojego posta z 26 maja:
przemkob pisze:Nie mam 4.Fun tv od miesiąca i nie żałuję.
4 Fun TV
Trzeba o tym pogadać z moim rodzicami, i tak się ich nie przekona,a bedę jeszcze mieszkał z nimi parą ładnych lat.danielpes5 pisze:musisz założyć sobie antene sat i kupic najtańszy tuner FTA i bedziesz miał 4.fun za free
Ja nigdy nie pamiętam tego co piszę na forum.
Nie żałuję ,ze nie mam 4. fun .tv ,ale załuję ,że nie mogę zobaczyć teletexstu.
PRZEMKOB
- danielpes5
- VIP Expert
- x 1
4 Fun TV
Nie ma co żałować,same dziadostwo
- danielpes5
- VIP Expert
- x 1
4 Fun TV
Właściwie jedynym do tej pory źródlem informacji o programie 4.fun.tv był tygodnik "TO&OWO"
- danielpes5
- VIP Expert
- x 1
4 Fun TV
I chyba tylko oni i VIVA Polska nie maja jeszcze EPG.Bo 4.fun to bidna stacja,nie stac ich nawet na EPG..