TVS (HD)
- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
TVS (HD)
Karol to nie jest tak bogata stacja, żeby ją było stać na produkcje jakiś wielkich show. To ma być kanał regionalny, z publicystyką, informacją, rozrywką, programami tematycznymi, a po za tym niewidze sensu robić jakieś wielkie show w telewizji nadającej na Śląsku.
PS. Czy aby na pewno będzie można oglądać kanał na n ?
PS. Czy aby na pewno będzie można oglądać kanał na n ?
www.biegi-narciarskie.yoyo.pl Zapraszam
TVS (HD)
Według SK kanał ma być dostępny na wszystkich platformach cyfrowych, więc na N pewnie też.
TVP INFO - Prawie jak letterbox. Prawie robi wielką różnicę.
Lista kanałów N
http://pl.youtube.com/watch?v=Zk5FfqAPc ... re=related http://pl.youtube.com/watch?v=N-nSu9-YcsA
Lista kanałów N
http://pl.youtube.com/watch?v=Zk5FfqAPc ... re=related http://pl.youtube.com/watch?v=N-nSu9-YcsA
-
- Użytkownik
TVS (HD)
Będzie dostępny jak platformy dorzuca go do list kanałów. TVN ma w planach swój kanał dla Warszawy. W Krakowie ma mocny ośrodek. Śląsk to duża aglomeracja. Teoretycznie mogliby zrobić swój kanał dla Śląska. Wtedy pojawienie się TVS w eNce nie byłoby już takie pewne. Teoretycznie to TVN mógłby zrobić jeszcze kanały dla Trójmiasta i Wielkopolski. I to bez dużych nakładów. TVN24 robi materiały regionalne, do tego jakieś konkursy i inne duperele jako wypełniacze. Jakieś bajki, muzyka i kanał 20-godzinny zrobiony. Jeśli kanały typu Polonia1, Tele5 czy TVN Gra się utrzymują to te tym bardziej.
TVS (HD)
TVN Gra właśnie likwidują bo nie zarabia na siebie.Miś Uszatek pisze:Jakieś bajki, muzyka i kanał 20-godzinny zrobiony. Jeśli kanały typu Polonia1, Tele5 czy TVN Gra się utrzymują to te tym bardziej.
TVS (HD)
Przeczytaj dokładnie moje posty. Przecież napisałem, że słabo widzi mi się ta stacja. Nie wiem o co Ci chodzi.Alfernando pisze:Karol to nie jest tak bogata stacja, żeby ją było stać na produkcje jakiś wielkich show. To ma być kanał regionalny, z publicystyką, informacją, rozrywką, programami tematycznymi, a po za tym niewidze sensu robić jakieś wielkie show w telewizji nadającej na Śląsku.
TVS (HD)
Tv Silesia ma dwie strony?czy ta druga to jakaś podróba? zobaczcie:
www.tvsilesia.pl
www.tvs.pl
Post Nr 300
www.tvsilesia.pl
www.tvs.pl
Post Nr 300

- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
TVS (HD)
No i na dodatek dwa różne loga. Ja także o zauważyłem i napisałem na forum sat kuriera. Tam mi odpowiedzieli że tvs.pl to poprawna a ta druga to pewnie jakaś podróbka. Jutro zobaczymy co z tego wyjdzie.
Poland - Aktywnie najlepszy!
TVS (HD)
Ale te domeny mają dwóch różnych właścicieli, może być tak, że ta z pełną nazwą może być czymś całkiem innym.
- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
TVS (HD)
mam pytanie czt wie ktoś gdzie można znaleźć program Silesi?
TVS (HD)
A nie wiesz przypadkiem gdzie można znaleźć jej sygnał? Stacja do startu ma jeszcze 2 tygodnie, z pewnością roześlą ramówkę do mediów w tym czasie.
- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
TVS (HD)
ramówka stacji wygląda bardzo interesująca. Liczyłem po cichu, że może pojawią się jakieś filmy i seriale tak jak kiedyś w TVP Katowice, ale nawet bez tego będzie bardzo fajne.
Napewno będe oglądać
Napewno będe oglądać
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
TVS (HD)
Mam nadzieje że z czasem uzupełni ona ofertę o programy podobne do tych co są na TVP Katowice tak że oglądanie TVP Katowice nie będzie się opłacać.
- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
TVS (HD)
program Akcja Kryminalna poprowadzi chyba Anna Ginał (wcześniej reporterka Aktualności). Bo wspominał o tym kiedys portal wirtualnemedia.pl
W styczniu współpracę z TVS rozpoczęła także Anna Ginał, była reporterka "Aktualności". W kanale emitowany będzie jej autorski magazyn policyjno-kryminalny.
Ale nie jestem w stu procentach tego pewien.
Edit:
Serwis Silesia24
Wydania 10-minutowe: 10:00, 12:00, 14:00, 15:00, 20:00'
Wydania 30-minutowe: 21:00 (napewno) 18:00, 13:00, 16:00 (prawdopodobnie)
Narazie tyle wiadomo co do serwisu. W necie pojawiła się info, że główne wydanie ma być o 18:45, ale ja w to wątpie, poczekamy zobaczymy.
W styczniu współpracę z TVS rozpoczęła także Anna Ginał, była reporterka "Aktualności". W kanale emitowany będzie jej autorski magazyn policyjno-kryminalny.
Ale nie jestem w stu procentach tego pewien.
Edit:
Serwis Silesia24
Narazie tyle wiadomo co do serwisu. W necie pojawiła się info, że główne wydanie ma być o 18:45, ale ja w to wątpie, poczekamy zobaczymy.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
TVS (HD)
A skąd masz takie informacje ?? Założe się że główne wydanie będzie o 18 dlatego że będą chcieli konkurować z Aktualnościami. Szkoda że dopiero o 10 zaczynają ,fajnie by było jakby jeszcze wstawili wydanie poranne np : o 8:00 (choć może takie będzie w weekendy). Kiedy obu publikują całą ramówkę ??Alfernando pisze:Serwis Silesia24