TVS (HD)

Dyskusje na temat kanałów telewizyjnych działających aktualnie na polskim rynku.
Miro
Obserwator
Posty: 436
Rejestracja: 28 maja 2007, 17:10
Lokalizacja: Chojnice
Kontakt:

TVS (HD)

Post autor: Miro » 25 mar 2008, 11:40

Zmienił się trailer TVS. :P
0 x
neorom
Użytkownik
Posty: 9
Rejestracja: 25 mar 2008, 16:16

TVS (HD)

Post autor: neorom » 25 mar 2008, 16:19

Od dłuższego czasu śledze informacje na temat TVS. Czytam to forum, ale do tej pory sie nie udzielałem, bo jakoś mi się nie chciało.

Teraz chce założyć nieoficjalna stronę TVS, dla fanów tej stacji.Mam mozliwośc nagrywania programów z TVS, bo mam na satelicie. Nagrałem Oba tralery, ale sa one w necie chyba.

Che tą nieoficjalną strone stworzyć mam hosting i adres,ale czy ktos mi pomoze w tym jeszcze, bo sam raczej nie bede miał czasu wszystkiego zrobić.
0 x
Awatar użytkownika
Alfernando
Poster
Posty: 1707
Rejestracja: 06 sty 2008, 14:02
x 1
Kontakt:

TVS (HD)

Post autor: Alfernando » 25 mar 2008, 16:25

[wycięte]
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15165
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 288
x 1464

TVS (HD)

Post autor: Karol » 25 mar 2008, 20:20

Dzieci, po co? Stacja nie nadaje, a tu już fankluby startują. O fu*k.
0 x
Awatar użytkownika
embi
Junior
Posty: 1006
Rejestracja: 07 paź 2007, 19:13
Lokalizacja: kuj.-pom.
x 1
Kontakt:

TVS (HD)

Post autor: embi » 25 mar 2008, 20:35

Wie ktoś na jakim numerze nadaje TVS w n? Czy może trzeba ten kanał sam wyszukać ? Z góry dzięki.
0 x
Polsat-Włącz Emocje!
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10
x 1

TVS (HD)

Post autor: Artu » 25 mar 2008, 20:37

Wydaje mi się, że nboxy nie mają opcji wyszukiwania kanałów. Czy może zmienili soft?
0 x
neorom
Użytkownik
Posty: 9
Rejestracja: 25 mar 2008, 16:16

TVS (HD)

Post autor: neorom » 25 mar 2008, 23:02

w nboxie jest tak ze klikasz na przycisk setup na pilocie i tam jest jas opcja szukaj sygnal czy cos takiego, ale instalacja oczywiscie jest, co do funklubu to nie rozumiem tego dziwnego oburzenia, to ze stacja nie wystartowala nie znaczy ze nie wystartuje wogole,choc nigdy nie wiadomo oczywiscie,ale wszyscy na sląsku jestesmy dobrej myśli

Alfernando gdzie masz ten blog, jak chcesz mozesz do mnie napisac na meila ze chcesz wspolpracowac, abym mial z toba kontakt, jutro prawdopodobnie bede mialprofesjonalny hosting

Jakos po swietach nie chce mi sie wracac do firmy do serwerów, tm bardziej ze nie ma takiej potrzeby bo wszystkie dzialają dobrze, ale zalozenie nowego konta tego wymaga
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15165
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 288
x 1464

TVS (HD)

Post autor: Karol » 26 mar 2008, 0:10

Jeszcze jeden post kontynuujący tą prywatną dyskusję i posypią się ostrzeżenia. Od czatowania są prywatne wiadomości.
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12255
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 11
x 126
Kontakt:

TVS (HD)

Post autor: Poland » 26 mar 2008, 10:25

Wracając do tematu. Widać ze już pracują pełną parą bo wczoraj podczas oglądania Wydarzeń natrafiłem na mikrofon TVS podczas jednego z wywiadów.
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15165
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 288
x 1464

TVS (HD)

Post autor: Karol » 26 mar 2008, 11:35

Superstacja w taki sposób pracowała pełną parą chyba z rok jak nie lepiej :) I wszystko na sucho.
0 x
Awatar użytkownika
Alfernando
Poster
Posty: 1707
Rejestracja: 06 sty 2008, 14:02
x 1
Kontakt:

TVS (HD)

Post autor: Alfernando » 26 mar 2008, 16:25

Karol poczekamy zobaczmy, ale myśle, że coś z tego może być. Pozatym trzeba być optymistą, a tego czasem ci barkuje:).
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12255
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 11
x 126
Kontakt:

TVS (HD)

Post autor: Poland » 26 mar 2008, 21:43

Jestem ciekaw po co TVS zamierza retransmitować program swojego "wroga" TVP Katowice. Na pewno nie jest to oficjalna ramówka :)
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Nikt
Użytkownik
Posty: 13
Rejestracja: 07 cze 2007, 12:48

TVS (HD)

Post autor: Nikt » 26 mar 2008, 22:05

felik3 pisze:18:00 program lokalny TV Katowice
:O
Po prostu nie mogę wyjść ze zdziwienia - ogromna niespodzianka. Ale przy tym są cwani: nie trzeba będzie przełączać się na tele3, żeby dowiedzieć się co się dzieje i będą zgarniać im widownię. Zresztą każdy chyba wie, że w tvpinfo idzie sama Warszawa, a informacji o Zagłębiu czy Śląsku to raczej nie ma.
A wiecie może czy UPC Katowice będzie łaskawe dołączyć TVS do swojej oferty
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15165
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 288
x 1464

TVS (HD)

Post autor: Karol » 27 mar 2008, 0:28

Jaja sobie robicie? Przecież to jest zmyślony program któregoś z użytkowników serwisiku tvpolsat.info. Ktoś napisał to w komentarzu, a tvsat24.pl łyknęło to niby jako prawdziwa ramówka.

ŻAL.PL
0 x
Awatar użytkownika
Alfernando
Poster
Posty: 1707
Rejestracja: 06 sty 2008, 14:02
x 1
Kontakt:

TVS (HD)

Post autor: Alfernando » 27 mar 2008, 7:25

Oczywiście to napewno jest jakaś bzdura bo stacja ma nadawać do 22 a nie 23! BZDURA!!!
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe stacje telewizyjne w Polsce”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości