Puls 2 (HD)

Dyskusje na temat kanałów telewizyjnych działających aktualnie na polskim rynku.
piotrekzgr
Junior
Posty: 1265
Rejestracja: 08 paź 2013, 21:07

Puls 2 (HD)

Post autor: piotrekzgr » 12 lut 2014, 23:01

A ja dziś obejrzałem, miło wrócić do dzieciństwa :D I jakoś lektor mi nie przeszkadzał, myślałem, że będzie gorzej :)
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

Puls 2 (HD)

Post autor: Johny Begood » 12 lut 2014, 23:18

Też sądzę, że Maciek dał radę.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Awatar użytkownika
AtoMan
VIP Expert
Posty: 3316
Rejestracja: 06 maja 2007, 21:39
Kontakt:

Puls 2 (HD)

Post autor: AtoMan » 12 lut 2014, 23:54

Solidna firma, chociaż od lat nadużywana :P

Mam (złudną?) nadzieję, że z Addamsami jednak się uda.
dość
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

Puls 2 (HD)

Post autor: Johny Begood » 12 lut 2014, 23:57

Obawiam się.....:(
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Awatar użytkownika
AtoMan
VIP Expert
Posty: 3316
Rejestracja: 06 maja 2007, 21:39
Kontakt:

Puls 2 (HD)

Post autor: AtoMan » 13 lut 2014, 0:01

Przy GS to pewnie nie boli aż tak bardzo (fanem nigdy nie byłem), bo nie ma jakiejś stałej obsady, ale Addamsowie... no eeeej. Serio Eurocom to skasował? Fakt, że od paru lat cieniej przędą, ale to jednak ma swoją wartość. Ból będzie :/

No i Disneye co jakiś czas powtarzają "Rodzinny zjazd" z dubbingiem z tych samych czasów, to samo studio, to sama obsada. Ech.
dość
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

Puls 2 (HD)

Post autor: Johny Begood » 13 lut 2014, 0:03

Ale do Adamsów (tak mówią) nie mają. Mam swoje zdanie na ten temat, ale......Szkoda.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Jantar
Activist
Posty: 3781
Rejestracja: 13 lip 2011, 18:50
Kontakt:

Puls 2 (HD)

Post autor: Jantar » 13 lut 2014, 1:50

Czyli Adamsowie z lektorem??? Serial aktorski bardziej odpowiada mi z lektorem, więc dla mnie jak najbardziej OK.
Awatar użytkownika
AtoMan
VIP Expert
Posty: 3316
Rejestracja: 06 maja 2007, 21:39
Kontakt:

Puls 2 (HD)

Post autor: AtoMan » 13 lut 2014, 13:04

Dla widzów pamiętających dubbing zdecydowanie nie OK. Sam nawet nie zamierzam na to patrzeć.
dość
piotrekzgr
Junior
Posty: 1265
Rejestracja: 08 paź 2013, 21:07

Puls 2 (HD)

Post autor: piotrekzgr » 13 lut 2014, 16:25

No własnie dubbing w Addamsach to zupełnie co innego. Obejrzę, ale w tym przypadku obawiam się, że wersja z lektorem nie będzie już taka fajna...
Solder
Użytkownik
Posty: 73
Rejestracja: 26 sty 2014, 0:05

Puls 2 (HD)

Post autor: Solder » 13 lut 2014, 17:17

Teksty z dubbingiem w Addamsach był zabawne, a z lektorem...
Obrazek
klossser
Użytkownik
Posty: 91
Rejestracja: 04 kwie 2008, 18:42

Puls 2 (HD)

Post autor: klossser » 14 lut 2014, 9:55

I ten wielki czerwony bąbel zaczął się ruszać. Wystartowała nowa oprawa stacji.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

Puls 2 (HD)

Post autor: Johny Begood » 14 lut 2014, 10:31

Bardziej lifting niż nowa oprawa. Ale bąbel się rusza :D
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Pawel

Puls 2 (HD)

Post autor: Pawel » 14 lut 2014, 10:36

Jak główny Puls lubię tak dwójkę zablokowałem pinem, cobym tego badziewia nie widział ;).
Awatar użytkownika
zesepo
VIP Expert
Posty: 2379
Rejestracja: 12 lut 2012, 13:42
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Puls 2 (HD)

Post autor: zesepo » 14 lut 2014, 13:58

Dla mnie "zbyt biało", na drugim zapie szczególnie. Jakoś tam pusto...
https://www.facebook.com/forummedia2
____________________________

Cztery lata na forum! 02.2012 - 02.2016 O0
Salvador
Użytkownik
Posty: 169
Rejestracja: 10 sie 2013, 13:04

Puls 2 (HD)

Post autor: Salvador » 14 lut 2014, 14:02

Tak ma być. teraz trend na minimalistyke :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe stacje telewizyjne w Polsce”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości