Puls 2 (HD)

Dyskusje na temat kanałów telewizyjnych działających aktualnie na polskim rynku.
rotalplus
Obserwator
Posty: 523
Rejestracja: 18 maja 2012, 13:09
x 16

Puls 2 (HD)

Post autor: rotalplus » 14 lut 2014, 14:32

Dla mnie bardzo fajna, przejrzysta i nowoczesna oprawa
0 x
Awatar użytkownika
Dominik
VIP Expert
Posty: 2453
Rejestracja: 25 sie 2010, 13:03
x 20
x 109

Puls 2 (HD)

Post autor: Dominik » 14 lut 2014, 14:32

Oprawa wygląda teraz nieco lepiej. Biały kolor ją odświeżył.
0 x
Salvador
Użytkownik
Posty: 169
Rejestracja: 10 sie 2013, 13:04

Puls 2 (HD)

Post autor: Salvador » 14 lut 2014, 14:37

Ma ktoś nagranie?
0 x
Awatar użytkownika
Dominik
VIP Expert
Posty: 2453
Rejestracja: 25 sie 2010, 13:03
x 20
x 109

Puls 2 (HD)

Post autor: Dominik » 14 lut 2014, 14:39

0 x
Awatar użytkownika
Maciek23
VIP Expert
Posty: 1104
Rejestracja: 05 lip 2006, 13:07
x 1

Puls 2 (HD)

Post autor: Maciek23 » 14 lut 2014, 14:48

Nadanie mu przestrzenności jest jak najbardziej słuszne ze względu na geometrię loga. Więcej powiem jak zobaczę w ruchu :)

EDIT: Jest ładnie, minimalistycznie. Nie jestem przekonany do odcienia zieleni, który został wybrany. Same animacje loga przypominają mi animacje z czasów "TV Niepokalanów Puls", gdzie niebieska kulka, okrążała większą kulę nad napisem "Puls" ;) Kolorystyka zielono-zielona mi się akurat podobała, natomiast wygląd logo i innych elementów kulistych zdecydowanie na plus.
0 x
olona
Obserwator
Posty: 436
Rejestracja: 11 sie 2013, 23:31
Kontakt:

Puls 2 (HD)

Post autor: olona » 14 lut 2014, 18:55

Mi też się podoba ta oprawa. Tamten ciemnozielony raził po oczach teraz jest kolor ciepły dla oczu. Logo na antenie też ładne i widać, że jest w 3D :)
0 x
Awatar użytkownika
TiM
VIP Expert
Posty: 3863
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06
x 11

Puls 2 (HD)

Post autor: TiM » 14 lut 2014, 19:58

Panie Jacku, proszę pochwalić dział autopromocji ;) Minimalny lifting, a oprawa wygląda o wiele lepiej.
0 x
Awatar użytkownika
Axel
Activist
Posty: 2722
Rejestracja: 25 maja 2006, 0:21
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Puls 2 (HD)

Post autor: Axel » 15 lut 2014, 1:55

Pytanie do Johnny BeGood - czy jest szansa aby na TV Puls lub Puls 2 poleciały jakieś inne produkcje Full Moon, poza serią "Władca lalek" i "Podgatunek"?
0 x
Awatar użytkownika
Maciek23
VIP Expert
Posty: 1104
Rejestracja: 05 lip 2006, 13:07
x 1

Puls 2 (HD)

Post autor: Maciek23 » 15 lut 2014, 6:44

Panie Jacku, trzeba by dopilnować na play-oucie, żeby puszczali właściwy, nowy testcard, jeśli takowy jest. Dziś poleciał stary ;)
0 x
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

Puls 2 (HD)

Post autor: Johny Begood » 15 lut 2014, 9:10

Ups.

@Axel: owszem.

@TiM: thx.
0 x
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Jantar
Activist
Posty: 3753
Rejestracja: 13 lip 2011, 18:50
x 8
x 40
Kontakt:

Puls 2 (HD)

Post autor: Jantar » 15 lut 2014, 10:16

Panie Jacku, właśnie się zdenerwowałam! Nastawiłam nagrywanie maratonu Złotopolskich tak, jak wszędzie podane i się okazało, że mam... końcówkę 5 min z pierwszego odc w zakładce (3.45), a o godz. podanej wszędzie w ramówce, z waszą stroną włącznie (!!!!) był wyemitowany odc. 2-i. Wpadka, czy zmiana? Jeśli zmiana to dlaczego KOMPLETNY BRAK INFORMACJI???? I jak to będzie dziś? Też pół godziny wcześniej??? No sorry, ale nie mam zwyczaju nastawiania ponad 30 minutowych zakładek! Zresztą uważałam Puls2 za w miarę punktualną stację i 5 min zakładki na nagranie u was zawsze wystarczało. Zostałam bez pierwszego odcinka!
0 x
Awatar użytkownika
Kacper
Obserwator
Posty: 554
Rejestracja: 08 lut 2010, 16:05
Lokalizacja: Wołów
x 453
x 14
Kontakt:

Puls 2 (HD)

Post autor: Kacper » 15 lut 2014, 11:23

Jeśli chodzi o nową oprawę, to też uważam ją za dobrą.
Przy okazji: Dziś w "Pytaniu na Śniadanie" puszczono muzyczkę z Pulsu2.
0 x
Polsat | Puls | TVRegionalna.pl | [s]RMF[/s] TYLKO RADIO ZET | ZPR
RIP MUX8 | RIP Google+
Szukasz alternatywy dla G+? To zapraszam.
Awatar użytkownika
brk
VIP Expert
Posty: 1824
Rejestracja: 02 wrz 2010, 15:01
Lokalizacja: Katowice
x 9
x 25

Puls 2 (HD)

Post autor: brk » 15 lut 2014, 12:07

W PnŚ podczas pogody już od bardzo dawna emitowana jest muzyka z oprawy Puls2.
0 x
9 lat minęło jak jeden dzień... ^-^
CenBoyz
Użytkownik
Posty: 26
Rejestracja: 18 sie 2013, 11:46

Puls 2 (HD)

Post autor: CenBoyz » 15 lut 2014, 13:17

I jak tam dwa pierwsze odcinki WWE RAW?
0 x
Awatar użytkownika
chris.sz
Użytkownik
Posty: 43
Rejestracja: 13 sty 2012, 9:51

Puls 2 (HD)

Post autor: chris.sz » 15 lut 2014, 22:14

Muzyka TV Puls 2 występuję nie tylko w Pytaniu na Śniadanie ale od października czasami pojawia się w podczas prognozy pogody w pewnej lokalnej stacji radiowej. Czy Puls 2 ma takie same prawe do emisji tego samego podkładu co wyżej wymienieni nadawcy?
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe stacje telewizyjne w Polsce”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości