Puls 2 (HD)

Dyskusje na temat kanałów telewizyjnych działających aktualnie na polskim rynku.
Awatar użytkownika
AtoMan
VIP Expert
Posty: 3471
Rejestracja: 06 maja 2007, 21:39
x 37
x 352
Kontakt:

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: AtoMan »

Oczywiście, w końcu filmy opracował dystrybutor sam dla siebie, Polsat tylko je kupił do emisji. Trochę mnie to zaskoczyło, ale to bardzo sympatyczne filmy, nawiasem mówiąc pierwsza część trafiła nawet do polskich kin w latach 70 ;)
dość
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Johny Begood »

Będzie jeszcze (nast. tydzień) Kot w butach na Dzikim Zachodzie

A dystrybutorem filmów jest Polmedia.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Conan
VIP Expert
Posty: 898
Rejestracja: 30 lip 2008, 8:12
x 1

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Conan »

Panie Jacku, mam pytanie odnośnie emisji powtórkowej "Xeny". 1 listopada o 6:00 ma zostać wyemitowany 1 odcinek. Tymczasem od poniedziałku 4 listopada "Xeny" już nie ma w ramówce, a w jej miejscu widnieje serial "Brygada Acapulco". W takim razie, kiedy możemy spodziewać się "Xeny"?
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Johny Begood »

Plany się zmieniły. Ale na pewno będzie na obu kanałach. Od stycznia? Niw wiem jeszcze.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Jantar
VIP Expert
Posty: 3826
Rejestracja: 13 lip 2011, 18:50
x 8
x 54
Kontakt:

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Jantar »

Zaraz, zaraz, to Brygada Acapulco będzie od 1 listopada, czy od kiedy? Zamierzam się na ten serial i chciałabym dokładnie wiedzieć, kiedy się zaczyna, żeby nie przegapić. I jeszcze pytanie, czy będą obydwa sezony Brygady Acapulco?
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Johny Begood »

Od 1.11 - codziennie rano o 6:00, przed Zbuntowanym aniołem. Być może będą też powtórki. Mamy wszystkie (48) odcinki.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Jantar
VIP Expert
Posty: 3826
Rejestracja: 13 lip 2011, 18:50
x 8
x 54
Kontakt:

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Jantar »

Panie Jacku, dziękuję za info! Fajna wiadomość :) Dawno tego serialu nie było na polskich stacjach, a ogląda się go całkiem dobrze :)
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 15048
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 24
x 265
Kontakt:

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Jantar pisze:Panie Jacku, dziękuję za info! Fajna wiadomość :) Dawno tego serialu nie było na polskich stacjach, a ogląda się go całkiem dobrze :)
Nie jestem pewny ale czy jako ostatnia ten serial nie emitowała w naszym kraju Piątka czyli inaczej pisząc stacja Tele5? Bo o ile pamiętam ten serial który teraz pojawi się w Pulsie 2 leciał na tamtej antenie.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Jantar
VIP Expert
Posty: 3826
Rejestracja: 13 lip 2011, 18:50
x 8
x 54
Kontakt:

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Jantar »

Owszem, Kisiel, Brygada Acapulco była ostatni raz na Tele5 w 2008 roku, czyli 5 lat temu.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17957
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 633
x 3181

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

W 2009 jeśli już.
Awatar użytkownika
PPM
VIP Expert
Posty: 1748
Rejestracja: 22 sie 2006, 18:05
Lokalizacja: Kraków
x 25
x 43

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: PPM »

Liczę na to, że nie tylko o 6:00 rano będzie "Brygada Acapulco" ;)
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Johny Begood »

Na razie miejsce jest tylko rano. Na razie.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Jantar
VIP Expert
Posty: 3826
Rejestracja: 13 lip 2011, 18:50
x 8
x 54
Kontakt:

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Jantar »

Mnie pasuje :) W dublu ze Zbuntkiem do zaprogramowania :) Dopytam jeszcze tylko, czy Brygada jest w formacie 4/3, czy 16/9? Chcę mieć pewność dla odpowiedniego ustawienia dekodera :)
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Johny Begood »

AFAIK 4:3
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Jantar
VIP Expert
Posty: 3826
Rejestracja: 13 lip 2011, 18:50
x 8
x 54
Kontakt:

Puls 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Jantar »

Dzięki za info :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe stacje telewizyjne w Polsce”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości