Sportklub (HD)

Dyskusje na temat kanałów telewizyjnych działających aktualnie na polskim rynku.
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

RaPi pisze:a gdzie sie podzial twoj avatr :cool:
Nie mogę ci odpisać bo Mario98 rozpłacze się że piszę tu o polityce.
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: RaPi »

Napisz to później sie to usunie ;)
Awatar użytkownika
Mario98
Junior
Posty: 900
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:34
x 2
Kontakt:

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mario98 »

gosc pisze:
RaPi pisze:a gdzie sie podzial twoj avatr :cool:
Nie mogę ci odpisać bo Mario98 rozpłacze się że piszę tu o polityce.
ha ha ha
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Mario98 pisze:ha ha ha
No właśnie - lepsz to niż chlip chlip chlip gdybym jednak napisał.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17810
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3078

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Zamiast się kłócić, to czy ktoś mądry może zrobić screenshota ze SportKlubu?
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Po co? Tam pewnie nie ma obciśle ubranych fanek piłki nożnej.
Awatar użytkownika
Pawop
Obserwator
Posty: 302
Rejestracja: 25 maja 2006, 12:45
Lokalizacja: Warszawa

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pawop »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Gosciu, te kibicki od Krola to są tak ładnie pomalowane ;)
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: stevie »

SportKlub chce mieć dwa miliony abonentów

Milion abonentów do końca tego roku, dwa miliony do sierpnia przyszłego roku – takie są zamierzenia kanału sportowego SportKlub, który rozpoczął nadawanie w ostatnią sobotę.

- Prowadzimy rozmowy z dużymi sieciami kablowymi, przymierzamy się też do negocjacji z platformami cyfrowymi - mówi Jacek Foltyn, rzecznik prasowy kanału SportKlub. W tej chwili, dzięki emisji w sieciach kablowych Aster (Warszawa) i Toya (Łódź, Mysłowice i Przemyśl), kanał jest dostępny w 295 tys. mieszkań.
Nadawany na podstawie rumuńskiej licencji SportKlub dysponuje wyłącznymi prawami do pokazywania 1. i 2. Bundesligi. Stacja ma też pokazywać m.in. mecze ligi brazylijskiej i argentyńskiej oraz walki bokserskie ze Stanów Zjednoczonych.
Żródło: press.pl

No to mają ambitne plany,oby im się udało je zrealizować...
Pozdrawiam.

Stevie
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Jakieś jaja sobie robią na swojej stronie internetowej. Program kończy się na 13.08 a chciałem się wreszcie dowiedzieć co tam pokazują!
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Mod
Posty: 5831
Rejestracja: 24 maja 2006, 22:01
x 67
x 344
Kontakt:

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tomek »

Po planszy na zapie, który udostępnił Pawop stwierzam, że chciałbym aby ten kanał był w ofercie UPC Polska. Może być bardzo ciekawy :).
HENSHIN!
Awatar użytkownika
Axel
Activist
Posty: 2722
Rejestracja: 25 maja 2006, 0:21
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Axel »

Nie ślędze tego tematu ale mam pytanie - na satelicie ten kanał jest niekodowany ?
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17810
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3078

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Jest kodowany w Nagravision 1 o ile wiem, czyli do złamania.
Awatar użytkownika
Axel
Activist
Posty: 2722
Rejestracja: 25 maja 2006, 0:21
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Axel »

E to odpada bo myślałem, że jak ustawię na Astrę to będe mógł odebrać ten kanał bo liczyłem, że jest niekodowany...
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: stevie »

Nie zobaczymy na knale Sportklub Ligii Hiszpańskiej.
SportKlub bez ligi hiszpańskiej
tagi: SportKlub, Primera Division, Canal Plus
Nowemu polskiemu kanałowi sportowemu nie udało się kupić praw do Primera Division. SportKlub przegrał w ten sposób walkę z Canal+, który pierwsze mecze wyemituje już w ostatni weekend sierpnia.


Nadal nie wiemy, jakie spotkania zobaczymy w Canal+ jako pierwsze. - Informacje o planowanych transmisjach w I kolejce będą znane na początku przyszłego tygodnia - stwierdził Michał Obrębski z biura prasowego stacji.

Mimo braku konkretnych informacji na temat pierwszych meczy Primera Division, Canal+ Sport już teraz przygotował swój program ramowy zgodnie z planowanymi spotkaniami - Ze względu na cykl wydawniczy gazet już teraz zdecydowaliśmy się zarezerwować miejsce w ramówce na ligę hiszpańską. - dodaje Obrębski.

Jak zapowiada, już wkrótce pojawią się oficjalnie informacje co do ligi hiszpańskiej w Canal+ Sport.

Przypomnijmy, że przystąpienie do walki o Primera Division zapowiadał także nowy polski kanał SportKlub. Jednak obecna w Polsce od 29 lipca stacja sportowa nie zdołała pokonać Canal+.
Żródło: Media2.pl
Pozdrawiam.

Stevie
Pawel

Sportklub

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pawel »

I bardzo dobrze że Liga Hiszpańska, a co za tym idzie mecze Realu Madryt zostają na C+ .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe stacje telewizyjne w Polsce”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości