ATM Rozrywka
ATM Rozrywka
Zdarza mi się jeszcze korzystać z tego kanału nie mniej bardzo rzadko, teraz za sprawa klasyków i filmów które zdarza im się emitować.
-
- Użytkownik
- x 6
ATM Rozrywka
A ja niestety zapomniałem, że wczoraj o 23:30 miał być Pan Verdoux a szkoda bo ten film rzadko dają. Ale dzisiaj obejrze sobie dyktatora jak nie zapomne 

-
- Użytkownik
- x 6
ATM Rozrywka
ATM rozrywka zapowiada w jesienne ramówce nowy serial paradokumentalny "Kozetka" . Już się boje znowu wyjdzie jakiś dretwy serial im jak "zameldowani".
-
- Użytkownik
- x 6
ATM Rozrywka
W jesiennej ramówce dużych zmian nie widać nadal zostaje "Doktor Martin" i to jako jedyny zagraniczny serial bo od 1 września zniknie "Acapulco H.E.A.T." a jego miejsce zajmie oczywiście "Doktor Martin" bo co innego. Pewnie przygotowują ludzi do zniknięcia doktora z ramówki, ale póki co będzie dawany od poniedziałku do piątku 3 razy w tygodniu. I w soboty oczywiście 5 odcinków.
ATM Rozrywka
Na ATM ROZRYWKA teraz kino irańskie "Taxi Teheran".
-
- Użytkownik
- x 6
ATM Rozrywka
Okazało się, że serial "Acapulco H.E.A.T." zniknie na krótko. Bo od 7 września znowu wróci do ramówki o tej samej godzinie eh.Dominik1989 pisze: ↑14 sie 2020, 2:48 W jesiennej ramówce dużych zmian nie widać nadal zostaje "Doktor Martin" i to jako jedyny zagraniczny serial bo od 1 września zniknie "Acapulco H.E.A.T." a jego miejsce zajmie oczywiście "Doktor Martin" bo co innego. Pewnie przygotowują ludzi do zniknięcia doktora z ramówki, ale póki co będzie dawany od poniedziałku do piątku 3 razy w tygodniu. I w soboty oczywiście 5 odcinków.
ATM Rozrywka
ATM Rozrywka zaskakuje dzisiaj o 23.25. Leci film z 2012 roku "Tajna agentka" z Miley Cyrus.
ATM Rozrywka
Z kolei w sobotę wyemitowano dokument o Leonardzie Cohenie, "I'm Your Man" z 2005 roku. Nie jest to wciąż może rewelacyjna stacja, ale w porównaniu do pierwszych lat nadawania poszła programowo w dobrą stronę 

POZDRAWIAM | MANIEQ
ATM Rozrywka
Programowo jest o wiele lepiej, w pierwszych latach nadawania to był czysty Polsat 2 z ok. 2007-2008 roku. Ale i tak mnie rozbraja logo ekranowe "ATM Rozrywka Powtórka"

Maska i bezpieczna odległość to podstawa, pamiętaj o tym!
Oglądam: wszystko, oprócz TVP.
Słucham: wszystkiego, oprócz Polskiego Radia.
Oglądam: wszystko, oprócz TVP.
Słucham: wszystkiego, oprócz Polskiego Radia.
ATM Rozrywka
Kanał wprowadził do ramówki powtórki programu „Widziane z Polski”, emitowanego w Zoom TV.
ATM Rozrywka
No to się nadarza okazja za dwa tygodnie, tylko, że późno w nocyDominik1989 pisze: ↑28 lip 2020, 13:08 A ja niestety zapomniałem, że wczoraj o 23:30 miał być Pan Verdoux a szkoda bo ten film rzadko dają.

https://programtv.naziemna.info/program ... an+Verdoux
Ogólnie dalej w planach są emisje w następnych dniach filmów Chaplina, ,,Martwego farciarza" itd.
Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

-
- Użytkownik
- x 2
ATM Rozrywka
ATM Rozrywka ostatnio wkółko wałkuje te same filmy. Nic nowego eh 

ATM Rozrywka
Do tego jeszcze pchnęli do ramówki "Sekrety rodziny" - i to na dodatek 4 odcinki dziennie. Chyba za szybki był mój hurraoptymizm 

POZDRAWIAM | MANIEQ
-
- Użytkownik
- x 2