STARS.TV (HD)
STARS.TV (HD)
Nie udostępniacie ścieżki audio?
-
- Thinker
- x 20
- x 30
STARS.TV (HD)
Tylko kanały radiowe udostępniają ścieżkę audio.
STARS.TV (HD)
No i pewnie ZAIKS mógłby wpaść na pomysł podwójnej opłaty, bo przecież to radio
.

HENSHIN!
STARS.TV (HD)
Karol pozdrów teściową ale powiedz, że na muzyce to się nie zna 
STARS.TV (HD)
Zna czy nie, to za dużo nie miałem do powiedzenia 
Grunt, że mojemu młodemu, który właśnie kończy 9 miesięcy bardzo odpowiadała
Tyle, że dzieci podobno głosu nie mają, 
STARS.TV (HD)
Zakopane zdeklasowało wszystkich innych łącznie z playlistą Stars. Sorry, jak was lubię, tak akurat w Sylwestra TVP wie jak to robić.
STARS.TV (HD)
Nie jestem przekonany czy przemyślałeś to co napisałeś... na serio zestawiasz ze sobą małą stację muzyczną z TVP2 i imprezą za miliony złotych?? 

STARS.TV (HD)
Wszystko napisałem prawidłowo, to ty nie zrozumiałeś mnie. Nie pisałem o wynikach oglądalności tylko o repertuarze na Sylwestrowy wieczór.
STARS.TV (HD)
No dobra, za rok dodam disco polo to dorównam repertuarem 
STARS.TV (HD)
Nie ma się co śmiać. Jeśli ktoś wybiera Sylwestra przed TV to w wielu przypadkach woli jak mu w tle z tegoż TV leci umpa umca. No tak to wygląda. Tak jak i na większości wesel dj czy zespół gra kawałki disco polo a nie np. hard rocka
.

STARS.TV (HD)
Nie uczmy ojców dzieci robić. @STARS.TV akurat doskonale wie jaką playlistę kiedy wpuszczać. Nielsena to możesz nie uznawać, ale póki co to jedyne dane do rozliczeń z reklam. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
STARS.TV (HD)
Ale macie problemy. Piszę jedynie że w Sylwestrową noc nic dziwnego że masy wybierają disco polo i nie ma się co tego dziwić. Ty tu wyjeżdżasz z Nielsenem, gdzie wcześniej wyraźnie pisałem że nie porównuję wyników oglądalności Stars do TVP, Polsatu czy TVN bo nie ma to najmniejszego sensu
.