STARS.TV (HD)
STARS.TV (HD)
Moja propozycja logo na odparcie ataku 4fun Gold. Oglądalność wystrzeli w kosmos a tamci zostaną w tyle 

STARS.TV (HD)
[wishful thinking] Czy dałoby się załatwić emisję w Warszawie? 

STARS.TV (HD)
Weszła nowa oprawa Stars.TV. Jingle i belki uległy zmianie, ale muzyka z jingli jest ta sama jak z poprzedniej oprawy. Ma ktoś Was zdjęcia?
Zdrowego Nowego Roku 2021!
STARS.TV (HD)
Taka tam drobna kosmetyka 

STARS.TV (HD)
Na capsach wygląda to dobrze. Niespecjalnie mi podchodziła poprzednia grafika ekranowa, zmiana na plus 
Jakaś dobra dusza nagra oprawę i gdzieś wrzuci?

Jakaś dobra dusza nagra oprawę i gdzieś wrzuci?
STARS.TV (HD)
Z tego co widzę, to jest zupełnie nowa wersja tej poprzedniej oprawy, ale jednak zrobiona o wiele lepiej. 

STARS.TV (HD)
I tyle? Zakładasz, że jutro się zwiniemy? No to muszę rozczarować, cały czas idzie dość dobrze 

-
- VIP Expert
- x 1068
- x 458
STARS.TV (HD)
Ale jakiego rozwoju tu oczekiwać, skoro stacja od początku była nastawiona na bycie szafą grającą i ten schemat się sprawdza? Zresztą co innego miałoby się znaleźć w ramówce?
#MediaBezWyboru
#MediaBezWyboru
STARS.TV (HD)
Dokładnie tak Lupus28
Abbott czy urwałeś się z choinki czy jak? Przecież ja nie ruszyłem jedynie z playlistą bo nie miałem pieniędzy na nic więcej tylko taki miałem pomysł na stację i tyle, nic się nie zmienia. Osiem lat zleciało, stacja ma się dobrze a ja robię swoje. Nieustannie powiększam bazę klipów (tak, myślę, że mam dziś więcej niż to mityczne archiwum MTV którego nikt nie widział). To jest mój rozwój.

Abbott czy urwałeś się z choinki czy jak? Przecież ja nie ruszyłem jedynie z playlistą bo nie miałem pieniędzy na nic więcej tylko taki miałem pomysł na stację i tyle, nic się nie zmienia. Osiem lat zleciało, stacja ma się dobrze a ja robię swoje. Nieustannie powiększam bazę klipów (tak, myślę, że mam dziś więcej niż to mityczne archiwum MTV którego nikt nie widział). To jest mój rozwój.
STARS.TV (HD)
Przy tym Stars to jedna z niewielu stacji stricte muzycznych, jakie zostały na rynku. Od lat nikt ich nie wygryzł i stacja cały czas trzyma się dobrze.
To tak jakbyś powiedział producentowi mebli, że się nie rozwija, bo nie wprowadził do oferty samochodów.
To tak jakbyś powiedział producentowi mebli, że się nie rozwija, bo nie wprowadził do oferty samochodów.