http://media2.pl/technologie/44355-tak- ... oogle.html - haha

Media2 ma redaktor naczelną - Beatę Ratuszniak.1- Brak redaktora naczelnego
Bzdura. Głównym adminem Forum jest @RaPi.4 brak głównego administrarora na forum
W redakcji? Ale to już ich sprawa. Ja oczekuję porządnych newsów i ewentualnej poprawy. Tego mi tylko brakuje w M2.5- zaczynają się przepychanki ,kłótnie
Powtarzasz się.6- nikt nie panuje nad sytuacją
Na forum jestem obecny codziennie i cały czas monitoruję sytuację. To że nie wypowiadam się za często to już inna kwestia. Wielu rzeczy nie mam ochoty komentować, innych nie wypada a jeszcze innych nie warto.STARYWYGA pisze:4 brak głównego administratora na forum
Przepraszam bardzo czyli są równi i równiejsi? Starywyga ma prawo do krytki, Ice również - każdej wypowiedzi na tym forum jeżeli przy okazji nikogo nie obraża.Alan pisze:@STARYWYGA, jest weteranem internetu i boardów medialno-satelitarnych. Jest to w porządku człowiek.
Pisze jak pisze, trzeba to uszanować. Ma prawo do krytyki.
Zawsze tak było i basta. Przykład ludzi z układzików w naszym kraju. Nazwisk nie będę wymieniał.Ka.mil pisze:Przepraszam bardzo czyli są równi i równiejsi? Starywyga ma prawo do krytki, Ice również - każdej wypowiedzi na tym forum jeżeli przy okazji nikogo nie obraża.
? Przecież jest.STARYWYGA pisze:A pamiętacie niułsa o tym jak by gadu gadu miało być za darmo
i co z tego wyszło
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość