Nowe logo i grafika w Media2.pl

Pytania odnośnie funkcjonowania portalu Media2.pl
Awatar użytkownika
AtoMan
VIP Expert
Posty: 3219
Rejestracja: 06 maja 2007, 21:39
x 26
x 233
Kontakt:

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: AtoMan » 14 paź 2016, 12:51

bartheq pisze:
AtoMan pisze:Jak nie ma, jak jest? Teraz jest cały czas...
jaka przegladarka?
Chrome.

Obrazek
0 x
dość
Jantar
Activist
Posty: 3744
Rejestracja: 13 lip 2011, 18:50
x 8
x 40
Kontakt:

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: Jantar » 14 paź 2016, 17:50

Karol pisze:Forum kolorystycznie zostało pociągnięte pod nowe logo. Jakieś uwagi? Bo @bartheq jak sobie pójdzie, to nie wiadomo kiedy wróci :-)

Zauważyłem jedynie, że kolor dymka działu, w którym znajduje się nowy post jest jeszcze zielonkawy, jak wcześniej :-D
W części subforów nadal jest poprzedni kolor dymka tematu z nowymi postami. Na głównej stronie i w części pozostałych jest w nowym odcieniu.
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15488
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 343
x 1845

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: Karol » 14 paź 2016, 17:56

Też to zauważyłem. Myślę, że ktoś to poprawi :-)
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12375
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 12
x 146
Kontakt:

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: Poland » 23 paź 2016, 10:44

Ja tymczasem zauważyłem problem ze stroną na Firefoxie - otóż zamiast artykułów są wąskie poziome paski z rozrzuconymi literami. Co jest tego przyczyną? Bardzo liczę na wyjaśnienie tej kwestii :)
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
kacper3100
Thinker
Posty: 5147
Rejestracja: 06 lut 2016, 9:13
x 167
x 210
Kontakt:

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: kacper3100 » 23 paź 2016, 11:01

Może tylko u ciebie, bo u mnie jest w porządku.
0 x
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5371
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 19
x 26

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: Tradycjonalista » 23 paź 2016, 11:02

U mnie też jest w porządku. (Także przeglądarka Firefox na PC)
0 x
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 8922
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 109
x 237

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: Direct » 23 paź 2016, 11:41

Poland pisze:Ja tymczasem zauważyłem problem ze stroną na Firefoxie - otóż zamiast artykułów są wąskie poziome paski z rozrzuconymi literami. Co jest tego przyczyną? Bardzo liczę na wyjaśnienie tej kwestii :)
Podejrzewam, że jakiś blocker reklam rozwala u Ciebie stronę.
0 x
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
kacper130700
Poster
Posty: 1565
Rejestracja: 30 gru 2015, 11:15
Lokalizacja: Słupsk
x 1

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: kacper130700 » 23 paź 2016, 12:50

Jak zwykle wszystko tylko u Polanda jest nie tak. U mnie wszystko gra.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2016, 12:55 przez kacper130700, łącznie zmieniany 1 raz.
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15488
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 343
x 1845

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: Karol » 23 paź 2016, 12:55

@Poland zacznij od zrzutu ekranu i dodaj jako załącznik posta. Będziemy wiedzieli o co Ci chodzi, chociaż i tak skończy się sugestią, abyś zainstalował najnowszą wersję przeglądarki :)
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12375
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 12
x 146
Kontakt:

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: Poland » 24 paź 2016, 23:00

Taka sytuacja dzieje mi się na komputerze w pracy.
Co ciekawe rozwalona jest tylko strona główna - pozostałe działają bezproblemowo.
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
sedzia20
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 02 lis 2016, 12:00

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: sedzia20 » 02 lis 2016, 12:13

Witam!
Ja z pytaniem - dlaczego po zmianach artykuły na stronie głównej wyświetlają się niechronologicznie?
Jak widać na załączniku, występuje pomieszanie z poplątaniem - kiedyś było lepiej. Czy wróci opcja z artykułami dzień po dniu, a nie miszmasz?
Do tego sprawa wersji mobilnej - kiedy wybieram artykuł zamieszczony kilka dni wstecz, to po jego przeczytaniu i powrocie na stronę główną nie wracam do miejsca gdzie byłem, tylko na samą górę listy. Przez to musze nieraz masę artykułów przesuwać, by dotrzeć z powrotem - jest to MEGA uciążliwe. Da się zrobić tak, aby wracać tylko o jeden poziom wstecz?

To tyle na chwilę obecną, czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam!
Załączniki
Bez tytułu.jpg
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12375
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 12
x 146
Kontakt:

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: Poland » 29 lis 2016, 11:54

Oto ten problem ze stroną o którym kiedyś pisałem:
Obrazek
Jestem bardzo ciekaw co jest tego powodem :)
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15488
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 343
x 1845

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: Karol » 29 lis 2016, 12:54

Coś nie tak z twoim komputerem bądź przeglądarką.
m2glowna.png
Nadmieniam, że problemy z wyświetlaniem Media2.pl, jak również forum, występują jedynie u Ciebie :)
0 x
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 8922
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 109
x 237

Nowe logo i grafika w Media2.pl

Post autor: Direct » 29 lis 2016, 14:12

Zaktualizuj Firefoksa, bo widzę, że jest stary. To na początek.
0 x
Pozdrawiam, Direct
ODPOWIEDZ

Wróć do „Działanie serwisu Media2.pl”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości