[TVN] Dzień dobry TVN
- wiatriwoda
- VIP Expert
Re: [TVN] Dzień dobry TVN
Miszczak wbił szpilę Kurskiemu mówiąc o tłumach na castingach do TM, które widać z drona, a nie w wąskim kadrze "obok prezesa" 

[TVN] Dzień dobry TVN
Tiaaa... gwiazdy telewizji śniadaniowej po 40 i 50 idolami tych piszczących nastolatków przed studiem. Bardzo to było "prawdziwe" 

[TVN] Dzień dobry TVN
Kraśko chyba trochę się zagotował i zapomniał, że to przede wszystkim goście mieli się wypowiadać 
https://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/ ... 73784.html

https://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/ ... 73784.html
HENSHIN!
[TVN] Dzień dobry TVN
A dziś mamy powtórkę tego duetu.pulkownik 2 czerwca pisze:Dziś w DDTVN wielki powrót - z Marcinem Mellerem program prowadzi Jolanta Pieńkowska.

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVN] Dzień dobry TVN
Portale plotkarskie rozgrzane do czerwoności a tu cisza
Chodzi mi oczywiście o dzisiejszy wywiad w studiu DDTVN prowadzony przez parę Rusin&Kraśko vs Frykowska. Oglądałam, dodam, że Frytka to zupełnie nie moja bajka i nie chodzi nawet o słynną scenę w jacuzzi, była młoda, a jak wiemy młodość jest durna, do tego dziewczyna w zasadzie nie miała "normalnego" domu i łatwo było Ją wykorzystać dla potrzeb szołbizu. Nie komentuję również tego co miała do powiedzenia dzisiaj w studio, jak wiemy różni goście są zapraszani.W którymś momencie zauważyłam jednak zdecydowanie za dużą napastliwość ze strony prowadzących, co gorsza odniosłam wrażenie, że Rusin i Kraśko zaczęli się prześcigać w tej napastliwości, a to z profesjonalizmem już nie miało wiele wspólnego. Brzydki wywiad, brzydka sytuacja, został niesmak.

Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
[TVN] Dzień dobry TVN
Nie pierwsza taka sytuacja, mysle ze prowadzacy za bardzo kieruja sie prywatnymi odczuciami wzgledem gosci, nie robia to wlasnie od a do z profesjonalnie,
-
- Activist
[TVN] Dzień dobry TVN
Strasznie nie lubie wydań z Kingą, dzisiaj tego nie widziałam i nawet nie chce mi sie ogladać, ale bywało wcześniej że albo jakieś głupie smiechy chichy albo jakieś pytania niewiadomo o co, i czesto gesto sie wcina przeszkadza gosciom... Najbardziej lubię Magdę
[TVN] Dzień dobry TVN
Przyznam, że bardzo mnie rozczarował dzisiaj Kraśko, facet, który przecież aspiruje w tym lepszym dziennikarskim, niż sorry, "śniadaniówka", kierunku. Oczekiwałam, że jakoś dyplomatycznie to rozegra, wyhamuje rozpędzoną Kingę, a on razem z nią popłynął, a nawet umieścił swoją wisienkę na tym dzisiejszym zakalcowatym "torcie", zapraszając na wizję Bartka Jędrzejaka, człowieka, "który był wzorem dobra od urodzenia, więc nie musiał się zmieniać" (coś w tym stylu). Ech...
[TVN] Dzień dobry TVN
Rusin wydała oświadczenie, co do wczorajszego wywiadu z Frytowską: https://www.pomponik.pl/plotki/newsamp- ... Id,2638895
Pozdrawiam, Trzeciak
[TVN] Dzień dobry TVN
Gwiazdy nie przepraszają, gwiazdy "wydają oświadczenia".
[TVN] Dzień dobry TVN
Dziś wielki powrót Magdy Mołek 

[TVN] Dzień dobry TVN
Do redakcji programu dołączył Bartosz Dajnowski: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/b ... -dobry-tvn
Pozdrawiam, Trzeciak
[TVN] Dzień dobry TVN
A od sierpnia jako wydawca pracuje Marek Smółka, wieloletni dziennikarz Radia ZET.
[TVN] Dzień dobry TVN
W ostatnim programie doszło do nietypowej sytuacji, otóż do studia wleciała sikorka, którą schwytali dopiero przedstawiciele Straży Miejskiej
Sikorce udało się tym samym przerwać przegląd prasy Anity Werner
Później oczywiście ptaszyna została wypuszczona na wolność z dachu budynku, w którym znajduje się studio DDTVN.

[TVN] Dzień dobry TVN
Od tego weekendu DDTVN promuje się między programami w innej formie - prezenterzy (dziś Mołek-Meller) stoją w studio i zapraszają na niedzielne wydanie programu.