Akcja rozwija się powoli, ale nie mogę powiedzieć, że nic się nie dzieje i że nic nie wiemy o uczestnikach i ich grze… Nie zgadzam się z opinią, że wszystko jest, jak tu sugerujecie, „kiepsko wyreżyserowane”. Nie da się do końca uniknąć faktu obecności kamer wśród zawodników i uzyskać super spontaniczny efekt – to w końcu nie są aktorzy

Według mnie powoli rysują się nam postaci, sązwroty akcji, ciekawe zadania, czekam na to, co będzie dalej
MaciekRS pisze:Jakob pisze:Tak sobie przypomniałem dyskusję tu na forum, że 10 odcinków polskiej edycji to liczba niewystarczająca, a jednak się okazuje, że będzie w sam raz, a i tak przydałyby się dalsze cięcie w montażu, bo jak zauważył @Jordi, nadal jest wiele nudnych momentów, ja już zrezygnowałem z tego programu i nic mnie nie przekona.
Wiele nudnych? W zasadzie to ciężko powiedzieć co tak naprawde było ciekawego w tych 2 pierwszych odcinkach. Prawie 3h czystego czasu antenowego i nic nie wiemy o grze uczestników, dostajemy tylko jakieś sprawiające wrażenie marne wyreżyserowanych, nieprzekonujące wypowiedzi do kamery a brak jest prawdziwych rozmów i interakcji których pewnie nie udało się nagrać.
Ja jestem "fanem" formatu więc ogladam i na pewno obejrze WP do konca ale zupelnie nie wiem jak mógłbym przekonać nowych widzów do takiego bubla?