[TVP2] Lepsza połowa
[TVP2] Lepsza połowa
Wg Świata Seriali w sobotę, 7 września w TVP1 tuż po "Komisarzu Alexie" premiera nowego serialu "Lepsza połowa".
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
[TVP1] Lepsza połowa
Zgadza się
Od kilku dni trwają nagrania nowego serialu TVP - gdzieś tam słyszałem, że to serial komediowy, gdzieś coś było o Annie Dereszowskiej (ale to tylko moje informacje, może być inaczej
).

[TVP1] Lepsza połowa
Na Instagramie, po wyszukaniu #lepszapołowa, widać zdjęcia m.in. z Anną Dereszowską, Weroniką Książkiewicz, Tomkiem Karolakiem, Izą Kuną, Marcinem Perchuciem, Bartkiem Firletem i Janem Aleksandrowiczem-Kraśko, część z nich związana była z serialmi Piąty Stadion i Trzecia Połowa, więc zapewne to kolejny product placementowy serial w klimacie Euro 2020.
[TVP1] Lepsza połowa
Analizując tytuł nowości można pomyśleć, że to pewnie o mecze chodzi
.
.
Chociaż przeglądając instagram to nie wygląda na serial o tem sportowej
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
[TVP1] Lepsza połowa
Chyba za wcześnie na serial związany z Euro 2020 - daliby go wtedy raczej na wiosnę. Poza tym to miał być serial komediowy TVP2, ale zapewne przenieśli go do Jedynki, bo w Dwójce zaczyna brakować miejsca na kolejne nowości - tym bardziej, że nie wygląda to na jakiś tani serial, który miałby być emitowany w paśmie popołudniowym, bo obsada całkiem dobra (na zdjęciach widać też m.in. Artura Żmijewskiego).
-
- Użytkownik
- x 2
- x 4
[TVP1] Lepsza połowa
Serial ma nazywać się „Pod paugami”
Reżyseruje Kristoff Rus
Jest to kontynuacja serialu Trzecia Połowa, ale o nowej nazwie i nowym formacie.
Reżyseruje Kristoff Rus
Jest to kontynuacja serialu Trzecia Połowa, ale o nowej nazwie i nowym formacie.
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
[TVP1] Lepsza połowa
"Pod papugami" był tytułem roboczym, ale wychodzi na to, że zmienili na "Lepszą połowę" 

-
- Użytkownik
- x 2
- x 4
[TVP1] Lepsza połowa
No może tak być. Prawie wszyscy z obsady z Trzeciej połowy.
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
[TVP1] Lepsza połowa
A skąd masz informację, że to kontynuacja "Trzeciej połowy"? Wiesz coś więcej o tym nowym formacie serialu?
-
- Użytkownik
- x 2
- x 4
[TVP1] Lepsza połowa
To co wiem, napisałam 

[TVP1] Lepsza połowa
Serial jednak pokaże Dwójka. Emisja w soboty o 22:20 po "The Voice of Poland". Powtórki w niedziele o 18:30.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVP1] Lepsza połowa
Prędzej to będzie serial w klimacie rodzinno-miłosnym.pulkownik pisze: ↑05 sie 2019, 15:46 Na Instagramie, po wyszukaniu #lepszapołowa, widać zdjęcia m.in. z Anną Dereszowską, Weroniką Książkiewicz, Tomkiem Karolakiem, Izą Kuną, Marcinem Perchuciem, Bartkiem Firletem i Janem Aleksandrowiczem-Kraśko, część z nich związana była z serialmi Piąty Stadion i Trzecia Połowa, więc zapewne to kolejny product placementowy serial w klimacie Euro 2020.

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVP2] Lepsza połowa
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/l ... r-adamczyk
Czy w tym kraju w co drugim filmie/serialu musi być albo Karolak albo Kożuchowska?
Czy w tym kraju w co drugim filmie/serialu musi być albo Karolak albo Kożuchowska?

[TVP2] Lepsza połowa
W serialu zagra także Szymon Bobrowski.
#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[TVP2] Lepsza połowa
Póki co nie ma informacji kiedy odbędzie się emisja serialu.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<