[player.pl/TVN] Żywioły Saszy
[player.pl/TVN] Żywioły Saszy
Na konferencji ujawniono,że trwają prace nad nowym serialem.
https://naekranie.pl/aktualnosci/lampio ... 1582640274
https://naekranie.pl/aktualnosci/lampio ... 1582640274
[player.pl/TVN] Lampiony
Nareszcie serial TVN dziejący się w najbardziej filmowo-serialowym mieście w Polsce 
Do tego na podstawie bardzo dobrej powieści.

Do tego na podstawie bardzo dobrej powieści.
[player.pl/TVN] Lampiony
Pewnie w wakacje premiera na Player.pl a jesienią na TVN....
Może przeczytam sobie tą powieść, potem ocenię jak im wyszła ekranizacja

Może przeczytam sobie tą powieść, potem ocenię jak im wyszła ekranizacja

[player.pl/TVN] Lampiony
Parę razy na forum czytałam, że serial ma być już tej jesieni..czy oby na pewno? Nic w sumie o tej produkcji nie można znaleźć, nawet jaka będzie obsada...
[player.pl/TVN] Lampiony
Ostatnie informacje o serialu są z lutego, więc przed epidemią koronawirusa w Polsce, jeśli ekipa wróci na plan w czerwcu lub w lipcu, to "Lampiony" jak najbardziej mogę mieć swoją premierę jeszcze w tym roku.
[player.pl/TVN] Lampiony
https://plejada.pl/wywiady/katarzyna-bo ... as/z2mx6yy
TVN obiecał, że w tym roku ten serial zostanie wyemitowany. Nic więcej zdradzić nie mogę. Proszę więc nie pytać mnie o obsadę czy konkretne daty. Jedyne, co mogę powiedzieć, to że mam nadzieję, że pandemia nie pokrzyżuje tych planów. Chciałabym, żeby to się w końcu wydarzyło, bo już tyle razy moje książki miały mieć adaptacje, a nic z tego nie wychodziło.
Nawet jeśli w tym roku serial zobaczymy to pewnie jedynie w Playerze, bo to ich oryginalna produkcja. Emisja w TVN raczej dopiero wiosną.
TVN obiecał, że w tym roku ten serial zostanie wyemitowany. Nic więcej zdradzić nie mogę. Proszę więc nie pytać mnie o obsadę czy konkretne daty. Jedyne, co mogę powiedzieć, to że mam nadzieję, że pandemia nie pokrzyżuje tych planów. Chciałabym, żeby to się w końcu wydarzyło, bo już tyle razy moje książki miały mieć adaptacje, a nic z tego nie wychodziło.
Nawet jeśli w tym roku serial zobaczymy to pewnie jedynie w Playerze, bo to ich oryginalna produkcja. Emisja w TVN raczej dopiero wiosną.
[player.pl/TVN] Lampiony
No jak mieliby robić, to w Łodzi by musieli już kręcić. A jest cisza kompletna.
Bo że w Łodzi będzie kręcone to oczywistość, w końcu powieść się dzieje tutaj.
Tym bardziej Chyłka 3 powinna być w sierpniu na playerze i w październiku w TVN po emisji 2 sezonu.
Bo że w Łodzi będzie kręcone to oczywistość, w końcu powieść się dzieje tutaj.
Tym bardziej Chyłka 3 powinna być w sierpniu na playerze i w październiku w TVN po emisji 2 sezonu.
[player.pl/TVN] Lampiony
Chyba nawet obsady nie ma, bo raczej byłyby jakieś przecieki.
Może zaczną kręcić pod koniec lata lub jesienią.
Może zaczną kręcić pod koniec lata lub jesienią.
[player.pl/TVN] Lampiony
Ja swego czasu natknąłem się na artykuł w "Świecie Seriali", gdzie domniemania, co do głównej aktorki były takie:
Może Kod genetyczny to był taki przedsmak Gruszki.
źródło:Rude, kręcone włosy, blada cera, okulary i wrodzona awersja do spódnic - to tylko niektóre cechy Aleksandry "Saszy" Załuskiej, bohaterki nowego serialu kryminalnego, który zapowiada TVN.
Mówi się jednak, że Saszę Załuską może zagrać Karolina Gruszka, którą obecnie oglądamy w serialu TVN Kod genetyczny.
[ Spoiler ]
[player.pl/TVN] Lampiony
Z wyglądu pasuje bardzo 
W Kodzie w sumie dużo nie pograła, mimo tych retrospekcji, a tutaj byłaby typowa główna rola. To zobaczymy

W Kodzie w sumie dużo nie pograła, mimo tych retrospekcji, a tutaj byłaby typowa główna rola. To zobaczymy
[player.pl/TVN] Lampiony
Serial ma nazywać się "Żywioły Saszy - Ogień", jest w ofercie product placement 2020/2021.
- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 440
- Kontakt:
[player.pl/TVN] Lampiony
Poprzednia nazwa o wiele lepsza.
- Lupus28
- VIP Expert
- x 998
- x 420
[player.pl/TVN] Lampiony
O ludzie, mieć tak prosty, acz chwytliwy tytuł i zamienić go na to coś 

[player.pl/TVN] Lampiony
Fakt, dużo lepiej brzmią tytuły seriali z Chyłką, tutaj cała seria Bondy to "Cztery żywioły Saszy Załuskiej" stąd taki koszmarek, chociaż same tytuły książek (Lampiony, Pochłaniacz, Okularnik i Czerwony pająk) by wystarczyły.
[player.pl/TVN] Lampiony
Dacie link do tego cennika ?