[POLSAT] Pierwsza Miłość
[POLSAT] Pierwsza Miłość
Jestem pewien, że już sami twórcy nie traktują tego serialu poważnie, tylko specjalnie tworzą karykaturalne wątki.

[POLSAT] Pierwsza Miłość
Ale od dawna są karykatualne wątki, Maryśka z zanikiem pamięci tańczyła w burdelu z Wioletką z Rancza, Paweł widział ducha umarłego strażaka a potem był dilerem kokainy w Ameryce Południowej, Artur albo jego ojciec, nie pamiętam, upozorował własną śmierć. No i standardzik - niemal co sezon nowa prostytuta do ratowania albo inna osoba mająca na pieńku z prawem + któryś bohater wpada w chlanie wódy albo narkotyki.
-
- VIP Expert
- x 1056
- x 454
[POLSAT] Pierwsza Miłość
Niee, Wioletka z Rancza chyba bujała się z Bartkiem, a w burdelu z Marysią tańczyła córka Bruna Walickiego z Na dobre i na złe 
#MediaBezWyboru
#MediaBezWyboru
[POLSAT] Pierwsza Miłość
Na bank to była Wioletka, Tatiana z Białorusi, załatwiła Maryśce "posadę" w burdelu
Ale potem faktycznie była z Bartkiem 

- sebastiannn
- Activist
- x 434
- x 309
[POLSAT] Pierwsza Miłość
A pamiętacie Igora, ex męża Sabiny? Ten to był niezły, zmartwychwstał nawet. 

3 lata na forum

-
- VIP Expert
- x 1056
- x 454
[POLSAT] Pierwsza Miłość
To może było ich trzy, bo na 100% była też bohaterka grana przez Karolinę Borkowską, mocno zazdrosna o zażyłe relacje Marysi z ich szefem Zbyszkiem
Jestem w szoku, że pamiętam to po tylu latach 

#MediaBezWyboru
#MediaBezWyboru
[POLSAT] Pierwsza Miłość
Kojarzę ten wątek z Marysią, w klubie go go 
Szefa, który się w niej zakochał grał Michał Lesień, jak się nie mylę
Szefa, który się w niej zakochał grał Michał Lesień, jak się nie mylę
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 299
- Kontakt:
[POLSAT] Pierwsza Miłość
Nie tylko on. Artur także to zaliczyłsebastiannn pisze: ↑05 sty 2021, 21:55 A pamiętacie Igora, ex męża Sabiny? Ten to był niezły, zmartwychwstał nawet.![]()

Poland - Aktywnie najlepszy!
- Mateusz95
- Użytkownik
- x 4
- x 7
[POLSAT] Pierwsza Miłość
Tak,to Michał Lesień grał Zbyszka. To było na przełomie 2007-2008 roku. Mi również od razu wszystko mi się przypomina co się działo w tamtym czasie,wtedy uwielbiałem codziennie przed TV śledzić serial.
Aneta Zając i Michał mieli okazje się razem spotkać w Lokatorach w 2004r.
[POLSAT] Pierwsza Miłość
Z oglądalnoscią chyba ok, bo gdy prezentowano wyniki "Ukrytej prawy" która jakby nie patrzeć nakłada się z tym serialem to udziały w ogólnej i komercyjnej wyglądają całkiem ok.Mateusz95 pisze: ↑03 sty 2021, 22:06 Pewnie z oglądalnością krucho, może jest ponad milion. Ja przestałem oglądać prawie 6 lat temu, kilka miesięcy przed wakacjami 2015 r. Aktualnie się zabrałem za pierwsze odcinki, dawne czasy z mojego dzieciństwa. Scenariusz,klimat, wszystko tam grało w przeciwieństwie do teraz![]()

[POLSAT] Pierwsza Miłość
W serialu ma zagrać Joanna Moro. Napisała na insta, że jej postać będzie się nazywać, jak jakaś znana aktorka 
- Mateusz95
- Użytkownik
- x 4
- x 7
[POLSAT] Pierwsza Miłość
Może ktoś wie,czy Barbara Kałużna z początkowych odcinków wcielała się w postać Agnieszki Świątek, sąsiadka i przyjaciółka Teresy Żukowskiej, to chciała odejść z serialu, czy to był pomysł scenarzystów?.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2454
[POLSAT] Pierwsza Miłość
Jak podaje Pudel do obsady po przejściu castingu dołączył Maserak. Ma zagrać sławnego aktora.
[POLSAT] Pierwsza Miłość
Jego jeszcze tam nie było 

Może dadzą mu wątek z Edytka Herbuś, i będą tańczyć
Może dadzą mu wątek z Edytka Herbuś, i będą tańczyć