[POLSAT] Miodowe lata
[POLSAT] Miodowe lata
Jak dla mnie arcydzieło polskich seriali komediowych
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 301
- Kontakt:
[POLSAT] Miodowe lata
Dla mnie także no i masz racje to arcydzieło i 3 po Kiepskich i 13 Posterunku kultowy serial Polsatu 
Obecnie ten serial możemy oglądać w weekendy o 19:30

Obecnie ten serial możemy oglądać w weekendy o 19:30

Poland - Aktywnie najlepszy!
[POLSAT] Miodowe lata
Duet Karola i Tadeusza nie do przebicia:D Szkoda ze nie ma nowych odcinków ale wkońcu ile można? Serial stal by sie niesmaczny i stracił by w naszych oczach fenomen którym niepodważalnie jest 

-
- Użytkownik
[POLSAT] Miodowe lata
Dla mnie także jest to obecnie jeden z najlepszych seriali komediowych, może warto było by wzowić jego kontynuację. Jednak ostatnie odcinki były nudne - to znaczy kiedy odbyła się przeprowadzka do nowego domu, najlepsze odcinki to te wszystkie w starej kamienicy.
[POLSAT] Miodowe lata
Nie sadzę by wznowili bo czytałem wywiad z Żakiem i mówił że odrzuca wszystkie propozycje wznowienia serialu lub nakręcenia czegoś podobnego
- krzyniu_ibiza
- Użytkownik
- Kontakt:
[POLSAT] Miodowe lata
Miodowe lata z Pilaszewską to było arcydzieło, z Żakową było wsumie ok, ale już ''Całkiem nowe lata miodowe'' to było szambo, a szkoda. Bo miodowe lata jako sitcom były cudowne.
[POLSAT] Miodowe lata
Tak, wtedy to były czasy.Oryginalne pomysły, a nie to co teraz.Nawet teraz miło sobie włączyć i zobaczyć duzą przerwę...
Pozdrawiam.
www.media2.pl
www.media2.pl
[POLSAT] Miodowe lata
Serial na prawdę super
ale zauważyłem że zazwyczaj jak powtarzają Miodowe Lata to te odcinki z lat 1999-2000 a było przecież 6 sezonów (131 odc!) i z chęcią przypomniałbym sobie (i zapewne nie tylko ja) odc. z lat 2001-2003 

- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
[POLSAT] Miodowe lata
W zeszłe wakacje pokazywali wszystkie odcinki o ile się nie myle.
www.biegi-narciarskie.yoyo.pl Zapraszam
[POLSAT] Miodowe lata
Ale nawet zakładając że w wakacje 07 Miodowe Lata pokazywali od poniedziałku do piątku (biorąc po uwagę lipiec i sierpień) to w sumie w ciągu 9 tygodni wyemitowali 45 odcinków a gdzie reszta (86 odc.)? I Polsat jak już powtarza Miodowe Lata co wakacje to zamiast rozpocząć od odcinków na których skończyli ubiegłego lata to oni dalej pokazują "od początku" (może nie dosłownie).
[POLSAT] Miodowe lata
Polsat musi czymś zapchać ramówkę a Miodowe Lata jak widać nadają się świetnie po za tym ludzie je lubią i zawsze mają dobrą oglądalność.
[POLSAT] Miodowe lata
domi w jednym z wątków pytał o tytuł odcinka, w którym Karol i Norek jechali pociągiem w góry...
Z tego co pamiętam był to "Smak wolności"...
Jestem w posiadaniu pierwszego sezonu serialu, ale bardzo chciałbym mieć następne... Wie ktoś z kąt można je wziąć?
Z tego co pamiętam był to "Smak wolności"...
Jestem w posiadaniu pierwszego sezonu serialu, ale bardzo chciałbym mieć następne... Wie ktoś z kąt można je wziąć?
CZYNY NIE CUDA... 

[POLSAT] Miodowe lata
Tak racja Miodowe Lata to napewno jeden z 10 najlepszy seriali komediowych jakie powstały w naszym kraju.
[POLSAT] Miodowe lata
10 najczęściej powtarzanych i najnudniejszych 

[POLSAT] Miodowe lata
Co nie zmienia faktu, że wielu ludziom się podoba i wielu lubi go oglądać.