[TVN] Niania
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
[TVN] Niania
Witam!! Są na tym forum fani tego serialu? Bo ja go uwielbiam:) Zawsze w niedziele oglądam powtórki tego serialu lub w sobotę (zalezy czy w sobote jest coś ciekawego czy nie:) )
Niania
pierwszą serię oglądałem ale teraz znudziło mi się i nie oglądam 

Niania
A ja uważam i amerykańską i polską wersję za....... nieśmieszną 

Niania
Szczerze, nie oglądam tego serialu, ponieważ nie podchodzi. Uważam podobnie jak @Mario98, że jest nieśmieszny - jednak tylko odnośnie polskiej wersji - amerykańska była super 

Niania
Ja uważam, że obie wersje są niezłe ! Amerykańska wersja to inna para kaloszy;) Polska jest okej 

Niania
Serial jak dla mnie sredni...
Ale mimo wszystko wersja z USA wydaje mi sie lepsza chociaz Polska tez momentami jest fajna
Ale mimo wszystko wersja z USA wydaje mi sie lepsza chociaz Polska tez momentami jest fajna
Niania
Nie przychodzi mi na myśl żaden gorszy serial komediowy(?).
Niania
Mi przychodzi - "Daleko od noszy" by Polsat.gosc pisze:Nie przychodzi mi na myśl żaden gorszy serial komediowy(?).
- [email protected]
- Użytkownik
- Kontakt:
Niania
Ja rowniez uwazam ze amerykanska wersja byla lepsza...Pani Dygant za bardzo sie wysila...
Niania
Tak to już bywa z kopiami czegoś z zachodu, co ni jak się ma do naszych realiów. Tak jest i w przypadku tej produkcji.

Niania
Moim zdaniem polska wersja Niany dobrze wyszła TVN-owi. Nie jestem może wielkim fanem serialu, ale nawet często go oglądam. Oczywiście wersja oryginalna jest lepsza. Tak już bywa, że podróba nie może być doskonalsza od oryginału.
HENSHIN!