MEDIA BEZ WYBORU
No zgadzam sie niestety. Pamietam, ze przez pierwsze 10 lat do 2009 roku nie przegapiłem ani jednego odcinka. Potem poziom był coraz gorszy , odpuściłem ogladanie kilka lat temu i teraz zerknąłem z ciekawości i w porównaniu z tym co było dawniej to jest niestety dramat .pulkownik pisze: ↑30 kwie 2020, 17:35 Nawet jeśli na dniach wznowią zdjęcia to postać Hani Sikorki (Żmuda Trzebiatowska) ze względu na ciążę aktorki szybko nie wróci do serialu, w ostatnim odcinku przed przerwą Sikorka wyjechała - coraz trudniej było ukrywać widoczną ciążę Żmudy. Swoją drogą wątek Żmudy i Janickiego wyrósł na najważniejszy w tym sezonie.
W ostatnich odcinkach oprócz "Mariolki 2.0." pojawił się czeski ginekolog oraz potencjalny czarny charakter - kardiolog grany przez Ciachorowskiego, nadal eksperymentują z obsadą a efekt mizerny. Fraszyńska tyle lat mówiła, że chętnie wróci, ale produkcja była innego zdania, Bujakiewicz wróciła na sekundę i zniknęła, Jungowskiej podziękowano w jakiś dziwnych okolicznościach a moim zdaniem powinni spróbować zaangażować kogoś z kultowych odcinków sprzed 15 lat.
Zgadzam się, wtedy wątki najbardziej mi odpowiadały. Mimo, że teraz co chwila jest powiew swieżości w obsadzie, to jakoś nie sprawia, że mam ochotę na ten serial.[email protected] pisze: ↑25 maja 2020, 15:34 Dla mnie ten serial skończył się wraz z odejściem Kamilli Baar.
Kasia Dąbrowska (Consalida) tylko dopełniła dzieła.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości