To trochę bzdura. "Klan" w przeciwieństwie do "Plebanii" ma nadal stałą mocną oglądalności i dzięki temu TVP1 jest liderem tego pasma. Z resztą na upadek tego serialu na razie się nie zanosi.waldus_5 pisze:Nic nie zmieni faktu, że serial czasy świetności podobnie jak Klan
[TVP1] Plebania
[TVP1] Plebania
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVP1] Plebania
W USA są opery mydlane, które premierę miały w latach sześćdziesiątych i teraz mają po kilkanaście tysięcy odcinków, więc u nas jeszcze nie jest tak źle 

[TVP1] Plebania
Pisząc to nie miałem na myśli oglądalności, a zawartość merytoryczną. Jeśli by dziś kręcili jeszcze Złotopolskich zaręczam, że ktoś by się znalazł do oglądania, po prostu niektóre seriale się wypalają, moim zdaniem Klan i Plebania się wypaliły, M się jeszcze jakoś trzyma, a co do przykładów w USA... w Polsce leci Moda Na Sukces i się trzyma, mimo, że wałkują w kółko to samo, robią to w coraz ciekawszy sposób.Trzeciak pisze:To trochę bzdura. "Klan" w przeciwieństwie do "Plebanii" ma nadal stałą mocną oglądalności i dzięki temu TVP1 jest liderem tego pasma. Z resztą na upadek tego serialu na razie się nie zanosi.waldus_5 pisze:Nic nie zmieni faktu, że serial czasy świetności podobnie jak Klan
▲waldus_5
[TVP1] Plebania
Problem tym, że to "Złotopolscy" (bez obrazy) totalnie się wypaliłi. Nie dość, że serial stracił mocno swoją stałą widownię, to jeszcze śmierć aktorów grających kluczowe role definitywnie zapieczętowały decyzję o zakończeniu produkcji. Dalsze robienie "Złotopolskich" w dzisiejszych czasach nie ma sensu.waldus_5 pisze:Jeśli by dziś kręcili jeszcze Złotopolskich zaręczam, że ktoś by się znalazł do oglądania, po prostu niektóre seriale się wypalają
O ile Plebania po zmianie miejsca akcji na stałe być może, to o tyle "Klan" jeszcze nie. Fakt - jest "ostrzej" niż jeszcze 10 lat temu - ale to także związane z odejściem starych aktorów i przyjściem nowych. Przynajmniej nie ma wałkowania tych samych wątków - jest obecna polska rzeczywistość.moim zdaniem Klan i Plebania się wypaliły
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
- Mocny FULL
- Activist
- x 8
[TVP1] Plebania
Dzisiaj tak sobie przypadkowo oglądałem "Plebanię"... i gra w niej Marianna Januszewicz (serialowa Laura z ,,Prosto w serce"), już dostała awans w Plebanii. Chyba z powrotem zacznę oglądać ,,Plebanię"
. Nie no, żartuję. Nie mam czasu.

Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.
INNA
INNA
[TVP1] Plebania
też ją tam widziałam, no i też łukasza garlickiego
fajnie, że dali jakąś nową obsadę, serial robi się taki bardziej młodzieżowy 

Magia fotografii to, oprócz światła przede wszystkim kulminacja momentu.
— Janusz Leon Wiśniewski
Bikini
— Janusz Leon Wiśniewski
Bikini
[TVP1] Plebania
Grała już w "Plebanii" kiedyś.Mocny FULL pisze:Dzisiaj tak sobie przypadkowo oglądałem "Plebanię"... i gra w niej Marianna Januszewicz (serialowa Laura z ,,Prosto w serce"), już dostała awans w Plebanii. Chyba z powrotem zacznę oglądać ,,Plebanię". Nie no, żartuję. Nie mam czasu.
[TVP1] Plebania
grała wcześniej? nie widziałam jej. ale i tak wole tą aktorkę, która gra Kasie
teraz cały czas się wkoło niej historia kręci, ale nie chcialabym aby była z Bartkiem ;P

Magia fotografii to, oprócz światła przede wszystkim kulminacja momentu.
— Janusz Leon Wiśniewski
Bikini
— Janusz Leon Wiśniewski
Bikini
-
- Użytkownik
- x 1
[TVP1] Plebania
To już potwierdzone! 31 grudnia widzowie TVP1 obejrzą ostatni odcinek Plebani. Informacje te potwierdza Włodzimierz Matuszak w rozmowie z "Faktem"
http://www.fakt.pl/To-juz-koniec-Pleban ... 412,1.html
http://www.fakt.pl/To-juz-koniec-Pleban ... 412,1.html
[TVP1] Plebania
Ostatni premierowy odcinek telenoweli 31 grudnia. Od stycznia w tym paśmie powtórki "Plebanii".
źródło: konto TVP1 na portalu społecznościowym.
źródło: konto TVP1 na portalu społecznościowym.
Już 10 rok tutaj.. jak ten czas leci 

[TVP1] Plebania
Tymczasem na oficjalnym profilu "Plebanii" na faceebooku jest podana informacja o odcinkach premierowych jeszcze we styczniu, tą informację potwierdza m.in. "fakt" : http://www.fakt.pl/Plebania-zostaje-ale ... 540,1.html
POZDRAWIAM, Medyk24
[TVP1] Plebania
Zdjęcia do "Galerii" dopiero zaczeli kręcić w tym tygodniu. Stąd też jeszcze w styczniu będzie "Plebania".
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVP1] Plebania
Stanisław Krzemiński - właściciel firmy Besta Film złożył w TVP propozycję, aby Plebania stała się serialem 45 minutowym i była emitowana 1 raz w tygodniu.
[TVP1] Plebania
Pomysł nawet niezły. Tylko czy Jedynka miałaby gdzie to upchnąć? Chyba jedynie zostaje weekendowe popołudnie, bo w tygodniu to za bardzo miejsca nie ma.
Pozdrawiam, Direct
[TVP1] Plebania
Tylko czy to ma sens? O ile widzowie tego serialu cieszyliby się, że serial nawet w takiej formie zostaje na antenie, to czy serial sam w sobie nie ucierpiałby na tym? Ciekawe jaką decyzje podejmie TVP.