Radio Nowy Świat
Radio Nowy Świat
Byłaby ostatnia Badafonia, gdyby Marek Niedźwiecki zdecydował się przejąć to pasmo. Ale nie zdecydował się, więc Kuba Badach wraca za tydzień normalnie.
Radio Nowy Świat
Andruszkiewicz zadebiutował w poranku
Radio Nowy Świat
Wyrasta na największą gwiazdę z tych młodych w RNŚ.
I bardzo dobrze, świetny głos, ciekawe tematy, fajnie prowadzone rozmowy z gośćmi. Facet ma po prostu wszystko co potrzebne do radia
I bardzo dobrze, świetny głos, ciekawe tematy, fajnie prowadzone rozmowy z gośćmi. Facet ma po prostu wszystko co potrzebne do radia

Radio Nowy Świat
Mialo byc nie dla idiotow... A moze tak zaczac zbierac i czytac dobre wiadomosci? Po co powielac ogolnie wiadome informacje? Przypominam, mialo byc nie dla idiotow. Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow. Dorota
Radio Nowy Świat
Dzisiaj w niedzielę (27.09 2020) od 22:00 do 0:00 "Próbny lot" prowadzi Mikołaj Kierski w zastępstwie za Karola Bergera.
Radio Nowy Świat
Czyli jutro też może nie być Bergera o 10:00. Bo on dojeżdża z Śląska do Wawy i ma właśnie niedzielę po 22 i poniedziałek po 10.
Radio Nowy Świat
Wczoraj nie było "Małej kawy" o 14, ponieważ Wojciech Mann jest przeziębiony. Za niego pasmo 14-16 poprowadził Krzysztof Łuszczewski.
Radio Nowy Świat
Dziś, w zastępstwie Zamachowskiego, pasmo muzyczne poprowadził... brat wicepremiera Glińskiego

Radio Nowy Świat
A teraz wieczorną audycję zamiast Bergera prowadzi Kinga Krasuska.
Sporo absencji Karola Bergera ostatnio...
Sporo absencji Karola Bergera ostatnio...
Radio Nowy Świat
Czerwiec 2020 - pandemia COVID-19 odkłada w czasie datę startu Radia Nowy Świat.
Październik 2020 - pandemia COVID-19 wymusza na redakcji RNŚ przejście na pracę zdalną:
Październik 2020 - pandemia COVID-19 wymusza na redakcji RNŚ przejście na pracę zdalną:
#8gwiazd
Radio Nowy Świat
Jakość dźwięku w serwisach zdalnych jest fatalna (zależy od łącza w domu?), o 14:00 niewiele dało się zrozumieć, o 16:00 serwisu w ogóle nie było.
Radio Nowy Świat
Do tego chyba niektórym nie podoba się atak na 357, bo pierwszy raz od kilku tygodni spadła kasa na Patronite. Na razie niewiele, bo 5 tysięcy, ale jednak...
Radio Nowy Świat
Dla mnie to radio straciło w oczach po słynnej aferze z Piotrem Jedlińskim w roli głównej.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/b ... e-z-trojki
Cała ta sytuacja wydawała mi się wręcz absurdalna, a postępowanie Pana Sosnowskiego czy (a może przede wszystkim) Pani Jethon tylko potwierdziło, że jest tam podobnie jak w innych miejscach.
Do tego promowanie córki Zamachowskiego, syna Manna czy Orłosia - który już był w tylu miejscach po odejściu z "Teleexpresu", że już zliczyć nie mogę - powoduje, że nie mam już ochoty tego radia słuchać. Może tak bardziej na młode talenty postawić? Ostatnie wypowiedzi osób z "RNŚ" na temat "357" tylko jeszcze bardziej to zniechęcenie spotęgowało.
Ciekawe jak bardzo cierpliwi będą patroni.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/b ... e-z-trojki
Cała ta sytuacja wydawała mi się wręcz absurdalna, a postępowanie Pana Sosnowskiego czy (a może przede wszystkim) Pani Jethon tylko potwierdziło, że jest tam podobnie jak w innych miejscach.
Do tego promowanie córki Zamachowskiego, syna Manna czy Orłosia - który już był w tylu miejscach po odejściu z "Teleexpresu", że już zliczyć nie mogę - powoduje, że nie mam już ochoty tego radia słuchać. Może tak bardziej na młode talenty postawić? Ostatnie wypowiedzi osób z "RNŚ" na temat "357" tylko jeszcze bardziej to zniechęcenie spotęgowało.
Ciekawe jak bardzo cierpliwi będą patroni.
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Radio Nowy Świat
Wczoraj w Nowym Świcie debiutował Paweł Orlikowski.
Załoga RNŚ udzieliła też wsparcia 357:
Załoga RNŚ udzieliła też wsparcia 357:
Radio Nowy Świat
Tymczasem RNŚ powoli spada suma na Patronite.
728.000 to najsłabszy wynik od połowy sierpnia. Od czasu afery i wrzut na 357 stracili 12.000 i nawet zakopanie topora wojennego nie zatrzymało spadków.
728.000 to najsłabszy wynik od połowy sierpnia. Od czasu afery i wrzut na 357 stracili 12.000 i nawet zakopanie topora wojennego nie zatrzymało spadków.