Bezsensowne reklamy
Bezsensowne reklamy
Już po raz drugi Aflofarm reklamuje lek Travisto w świątecznej wersji. Po prostu ta reklama przekroczyła swoje granice.
- Iluzjonista
- Junior
- x 84
- x 109
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
no i co z tego? Po to są reklamy, by je puszczać.
Szukam Milionerów z lat 99-03! Pisać PW jeśli coś masz 
- kacper3100
- Thinker
- x 370
- x 441
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
Naprawdę bardzo straszne, że Aflofarm promuje swój własny lek.
A wracając do tematu, bezsensowne to są reklamy Plusa z tym bezbekowym kabareciarzem. Zapomniałem, jak on się nazywa, ale żadna strata.
A wracając do tematu, bezsensowne to są reklamy Plusa z tym bezbekowym kabareciarzem. Zapomniałem, jak on się nazywa, ale żadna strata.
Bezsensowne reklamy
Igor "Mariolka" Kwiatkowski?
Jak go nawet lubię (i w Paranienormalnych, i w stand-upie, i w dubbingu - vaianowa "Drobnostka" XD), tak te reklamy takie średnie.
Bezsensowna - może nie reklamy, ale też w blokach reklamowych - to wydaje mi się na dzisiaj ta kampania "Planuję długie życie". Jak do szpitala skrajne przypadki nie mogą się dobić, to badania profilaktyczne poważnie działają?
Jak go nawet lubię (i w Paranienormalnych, i w stand-upie, i w dubbingu - vaianowa "Drobnostka" XD), tak te reklamy takie średnie.
Bezsensowna - może nie reklamy, ale też w blokach reklamowych - to wydaje mi się na dzisiaj ta kampania "Planuję długie życie". Jak do szpitala skrajne przypadki nie mogą się dobić, to badania profilaktyczne poważnie działają?
- Iluzjonista
- Junior
- x 84
- x 109
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
Już bardziej bezsensowna jest ta reklama Mediaexpert - nie dość że puszczana co rusz, to jeszcze z tą jakże irytującą piosenkarką.
Szukam Milionerów z lat 99-03! Pisać PW jeśli coś masz 
Bezsensowne reklamy
No właśnie, albo to ogłoszenie społeczne, że jak się bierze 5 lub więcej leków na raz, to skonsultuj się z lekarzem
Samo ogłoszenie jest z sensem, ale nie w tych czasach...
- kacper3100
- Thinker
- x 370
- x 441
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
Czemu bezsensowna? Fajna i z jajem. O wiele lepsza niż większość reklam emitowanych w tv.
Aż jutro pójdę do sklepu i kupię tego Kotlina.

Bezsensowne reklamy
Cringe straszny. To już lepszy pierdzący ketchup Kotlin, niż żenujące wycie Cyrwusa o fast foodach i myciu rąk 

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Bezsensowne reklamy
Sama reklama - kwestia gustu. Ale pierogi z ketchupem czy makaron z ketchupem to jakieś dziwne połączenie
- Nowy Telewizor
- Obserwator
- x 142
- x 48
Bezsensowne reklamy
Ooooo, następca "krasnoludków" 
@SebMat oni to mają coś z tymi pierogami z ketchupem (10 sekunda)

@SebMat oni to mają coś z tymi pierogami z ketchupem (10 sekunda)
Ostatnio zmieniony 22 lis 2020, 20:07 przez Nowy Telewizor, łącznie zmieniany 2 razy.
Szczęśliwego Nowego Roku 2021
- kacper3100
- Thinker
- x 370
- x 441
- Kontakt:
Bezsensowne reklamy
Normalne połączenie. Nic nikomu do tego, niech każdy zajmie się sobą.
Chyba że ktoś łączy pierogi ze śliwkami z keczupem, to tak. Wtedy mamy dziwne połączenie.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2020, 20:10 przez kacper3100, łącznie zmieniany 1 raz.
Bezsensowne reklamy
Nawet ogórek był w reklamie

Bezsensowne reklamy
Wiem że to nie polskie, ale w USA ludzi to wkurza, dowiedziałem się o tej reklamie z jakiegoś posta, a później sprawdzałem oryginał.
(on/jego)