Eeee a ja te reklame lubie nawet, pokazuje jak w morde strzelil typowe zachowanie pana - meza.
Gdzie lezy to ?, gdzie tamto-siamto ?, ile kupic ? , czy moze byc takie , czy owakie ? a i tak finalnie kupi zle
Mnie zaś irytuje ta reklama z lekiem (NeoMag czy jakoś tak się nazywającego) z wykładowcą uniwersytetu trzeciego wieku. O ile ta reklama jakoś pasuje do telewizji o tyle do radia się praktycznie nie nadaje gdyż słuchacze to raczej nie są ludzie w podeszłym wieku.
To nic w porównaniu z reklamami "nowości" na hemoroidy i inne upławy. Przy wyżej wymienionych reklamach da się jeszcze spożyć posiłek, przy lekach na suchość miejsc intymnych niekoniecznie
Ta reklama kleju Tadam sprawia wrażenie reklamy robionej na regionalną TVP. Po prostu jest niskobudżetowa. Pewnie taka jest jakość tej reklamy, jak i reklamowany klej. Stąd częste jej nadawanie
A to Vytautas - to była autentyczna reklama, a nie że ktoś sobie robił jaja na YT? Jeśli autentyczna, to chyba reklamodawca podpadł jakoś agencji reklamowej, która mu tę reklamę robiła, czy coś...
To autentyczne reklamy wody Vytautas. Zrobili ich kilka w takim stylu i w kilku wersjach językowych. Oczywiście nie były przeznaczone do telewizji, tylko internetu jako wirale. Głosu użyczył w nich znany litewski aktor Marius Repšys. Nie wiem jak wy, ale lubię sobie je od czasu do czasu obejrzeć jako odmóżdżacz.