Przyśpieszacze internetowe
Jak myślicie? Czy warto instalować przyśpieszacze internetowe.Jeśli tak to jakie byście polecili?
Ja znam np.TCP Optimizer.
Czy to prawda,że po zainstalowaniu takiego czegoś ma się szybsze łącze internetowe??
Prosze o odpowiedż.
Ja znam np.TCP Optimizer.
Czy to prawda,że po zainstalowaniu takiego czegoś ma się szybsze łącze internetowe??
Prosze o odpowiedż.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
Szybsze nie, ale lepiej otwierają się strony www gdy coś działa w tle.
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Nic ci neta nie przyśpieszy. Najwyżejbędziesz miał tak jak napisał Gosc. Polecam programik cfosspeed. Po zainstalowaniu go w ustawieniach nadajesz programom priorytety. Bardzo ładnie u mnie optymalizuje łącze.
Nie masz google? Kosztuje chyba 29zł, płacisz i dostajesz klucz.
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Oczywiście przed kupnem przez miesiąc można testować program aby sie zastanowić czy warto go kupić 

Wszystkie tego typu programy są nic nie warte - tylko zaśmiecają system! Chcesz mieć szybszy internet musisz zapłacić:)
Nawet jakbym chciał więcej zapłacić to nie ma takiej możliwości,gdzyż mój operator oferuje tylko łącze 512 kb/s,ale za to za 45 zł/mies.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
-
- Użytkownik
Na przepustowości X siłą rzeczy X można wyciągnąć... Raczej chodzi o optymalizację działania całego systemu, ale odpowiednia o niego dbałość (konserwacja) też robi swoje.
Bartłomiej Juszczyk