Do osób z takimi fotkami: Ciekawe co jeszcze wymyślice? Jesli TYLKO przez ta opłate, nasza-klasa wam sie nie podoba, zawsze możecie Se poszukać za innymi społecznościówkami.
edit: Zauwazyliscie nowa opcje "Cytuj" w pisaniu PW?
{{{Wypowiedź poprawiona. Proszę używać polskich liter! - Tomek}}}
N-K zaprzecza samemu sobie.
Jak dodajesz zdjęcia, to pisze żeby nie dodawać zdjęć erotycznych itp. a w reklamach do pokazują wideo pól gołych modelek. Zobaczcie sami
Ja tam jestem zdania, że jeżeli komuś nie podoba się ten portal to może po prostu z niego nie korzystać. Ja dzięki niemu odnowiłem stare znajomości (zresztą tak jest do tej pory) i nie tylko, więc według mnie doszukiwanie się takich jakiś bzdur w tym portalu ''na siłę'' to kompletny idiotyzm.
To, że Nasza-klasa będzie komercyjna wiadomo było od dawna - począwszy od intensywnej promocji w telewizji. Przecież to było do przewidzenia i dziwię się, że niektórzy co do tego mieli wątpliwości. Poza tym to biznes i gdybyście Wy tym zarządzali wyglądałoby to pewnie podobnie. Ja mam swoje zasady - nie zapraszam nieznajomych, nie wstawiam bezsensownych zdjęć tylko pokazuje to co jest istotne. A dzieci-neostrady są wszędzie - nawet na tym Forum jak i zresztą na każdym portalu gdzie toczy się dyskusja, więc według mnie nie ma co objeżdżać aż tak n-k.
A tak poza tym cieszę się, że ten serwis utrzymuje - co tu nie mówić - poziom w porównaniu z takimi stronami jak fotka.pl czy grono.net.
I w ogóle po co wstawiacie te fotki? Jeżeli tak nie cierpicie Naszej-Klasy i część z Was nie rozumie zasad jakie panują w internecie to chociaż nie róbcie podobnego bałaganu tutaj na Forum jak i w tym wątku - rozmawiajmy o konkretach tak jak na pierwszych stronach.
Nasza-Klasa przeprowadziła kosmetyczne zmiany na górnym pasku. Według mnie fajnie to wygląda.
I jeszcze coś: N-K przeprowadza akcję "Dojedż bezpiecznie do dorosłości" są tam dwa działy, "Dziecko na drodze" i "Kierowca". Dobrze robią, bo tam jest około 11Mln. osób.
Mi nie podoba się wykorzystywanie przez dzieci neo różnych dodatków na n-k. Tak jak ostatnio modne są pinezki przy zdjęciach tego typu jakie zarzucił Krewetka. Ostatnio nawet ja się na takim znalazłem.
A to, że są jakieś dodatkowe opłaty to ich rozumiem. Ja tą opcję wyłączyłem, po co mi ona? Nie chcę by ktoś widział, że odwiedziłem jego profil
stronka sie nie muli tylko trzeba miec kapa dobrego a nie jak sie ma np. sprzed 5-lat wiec sie nie dziw ze ci sie muli bo nawed panit ci sie bedzie mulic
stronka oki Szacunek dla Goscia ktura ja wymyslil
Ty chyba nie wiesz że 5-cioletni komputer może bardzo dobrze działać! Ja do niedawna posiadałem 5-cioletni komputer i chodził szybko, wystarczyło tylko o niego dbać.
Mati113 pisze:stronka sie nie muli tylko trzeba miec kapa dobrego a nie jak sie ma np. sprzed 5-lat wiec sie nie dziw ze ci sie muli bo nawed panit ci sie bedzie mulic
stronka oki Szacunek dla Goscia ktura ja wymyslil
Ja mam MAC OS X z tego roku, na którym dużo rzeczy jest szybkich, jecz nie Nk.pl
Jeżeli chodzi o Naszą-klasę i jej ''szybkość'' i ogólne poruszanie się po niej to jest pod tym względem już w miarę dobrze. Nie jest to może wina kompa, bo można mieć nawet 5 letniego z Win XP czy jeszcze starszym. Kiedyś nawet posiadacze szybkich łącz nie mogli na tą stronę wejść, co dopiero posiadacze wolnych - ale wtedy to była wina słabych serwerów, które nie wytrzymywały przeciążeń. Dlatego wraz ze wzrostem popularności właściciele N-K zdecydowali się na pewne kroki, które ustabilizowały działanie tego portalu. Teraz jest już generalnie dobrze, ale jak mówiłem - wszystko dzięki zmianom.
Wie ktoś może co się dzieje, że niektórym nk działa bez problemu a mi np nie? W trakcie ładowania strony nie może załadować jej do końca i strona się nie włącza? Dlaczego tak mam? Pozdrawiam
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Niech zgadnę? Masz Neostradę Ustaw w przeglądarce proxy 217.98.20.195 port 8080 i powinno chodzić lepiej. TP SA coś miesza lub miała awarię. Przedwczoraj, wieczorem nie można się było zalogować do sieci.