Polsat 2 (HD)

Dział poświęcony ogólnopolskim kanałom Grupy Polsat.
Awatar użytkownika
Dijon
VIP Expert
Posty: 6377
Rejestracja: 28 gru 2009, 21:48
x 3
x 4

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dijon »

Robią to dlatego pewnie, bo Samo Życie się już skończyło w głównym kanale i teraz chcą od początku powtórzyć.
sziraczek17
Junior
Posty: 780
Rejestracja: 28 gru 2008, 19:07
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: sziraczek17 »

Tak, podobnie zrobiła TVP ze Złotopolskimi, których powtarza od 1 odcinka na Polonii.
wizjatveu
Użytkownik
Posty: 16
Rejestracja: 15 sty 2011, 19:55

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wizjatveu »

Polsat 2 pokazuje powtórki a teraz Polsat Film... nazwać można byłoby Polsat Archiwum :)
www.wizja-tv.eu - serwis o telewizji cyfrowej
Awatar użytkownika
muuz
Użytkownik
Posty: 29
Rejestracja: 30 sty 2011, 1:00
Lokalizacja: Szamotuły

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: muuz »

TV4 w 90% należy do Polsatu, nie? Chętnie widziałbym tą stację zamiast Polsat 2, a Polsat 2 jako... Polsat Replay? Polsat Archiwum? Polsat Jeszcze raz? Polsat Powtórzmy to :D. Tak samo z TVP - Polonia porządną stacją, a Replay czy coś w tym stylu stacją powtórkową.

W każdym razie widziałbym to tak:
Polsat - internet (za darmo), DVB-T, platformy cyfrowe, kablówki
Polsat 2 (TV4) - internet (za darmo), DVB-T, platformy cyfrowe, kablówki
Polsat International - internet (za darmo), zagraniczne TV
Polsat Replay - internet (za opłatą), platformy cyfrowe, kablówki
Polsat Play - internet (za opłatą), platformy cyfrowe, kablówki
Polsat Cafe - internet (za opłatą), platformy cyfrowe, kablówki
Polsat News - internet (za opłatą), platformy cyfrowe, kablówki
Polsat Sport - internet (za opłatą), platformy cyfrowe, kablówki
Polsat Sport Extra - internet (za opłatą), platformy cyfrowe, kablówki
Polsat Futbol - internet (za opłatą), platformy cyfrowe, kablówki
Polsat Film - internet (za opłatą), platformy cyfrowe, kablówki
Polsat JimJam - internet (za opłatą), platformy cyfrowe, kablówki
Polsat Biznes - internet (za opłatą), platformy cyfrowe, kablówki

I bez zapchajdziur TV6 i Polsat Sport News w DVB-T. Widziałbym to tak:
- wszystkie kanały TVP (oprócz Polonii, która byłaby nadawana wyłącznie przez internet i w zagranicznych TV, ale nie w DVB-T, platformach cyfrowych i kablówkach)
- Radio na wizji
- Polsat
- Polsat 2
- TVN
- TVN 7
- Puls
- Puls 2
- Tele 5
- inne
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9044
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 120
x 252

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Direct »

Przecież TV4 powstało właśnie na bazie naziemnego Polsatu 2 i Naszej TV.
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
muuz
Użytkownik
Posty: 29
Rejestracja: 30 sty 2011, 1:00
Lokalizacja: Szamotuły

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: muuz »

Tak? No to cofajmy się!
Awatar użytkownika
Gumowy ninja
Użytkownik
Posty: 81
Rejestracja: 01 lis 2010, 20:46

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Gumowy ninja »

sziraczek17 pisze:Tak, podobnie zrobiła TVP ze Złotopolskimi, których powtarza od 1 odcinka na Polonii.
No tak ale Złotopolskie to lecą coś od 97 roku :).Sam patrze archiwalne odcinki i dobrze zrobili ze zakończyli produkcje bo aktorzy siewykruszali i wątku juz brakowało
agaakalisz
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 30 mar 2011, 15:02

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: agaakalisz »

no... racja.... coraz bardziej sypie się im ren serial... :/
Awatar użytkownika
jack
Junior
Posty: 1201
Rejestracja: 11 mar 2010, 19:03

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: jack »

Od przyszłego tygodnia' 'Poranek z Polsat News'' także w Polsacie 2 i potrwa pół godziny dłużej niż na Polsacie zwykłym. To na 3 antenach ten sam program o jednej godzinie. Bez sensu.
Nienawidzę TVP 1. I ogólnie całego TVP.
Awatar użytkownika
Mocny FULL
Activist
Posty: 2631
Rejestracja: 27 lip 2010, 19:19
Lokalizacja: Essen [Deutschland]
x 5

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mocny FULL »

Nie lepiej by było, żeby na Polsacie i Polsacie 2 był ten sam poranny program, a na Polsacie News - inny, coś takiego mam na myśli, jak TVP 1 - Kawa czy herbata, TVP Info - Poranek w TVP Info; TVN - Dzień dobry TVN 24 - Poranek, oczywiście wiążą się z tym większe koszty, aczkolwiek nie byłoby na 3 kanałach tego samego programu.
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.

INNA
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7712
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 45
x 122

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: matik »

Polsat ciągle tnie koszty więc nie licz na morning show polsatu
Awatar użytkownika
Gumowy ninja
Użytkownik
Posty: 81
Rejestracja: 01 lis 2010, 20:46

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Gumowy ninja »

matik pisze:Polsat ciągle tnie koszty więc nie licz na morning show polsatu
Hehe za to stwierdzenie na stronie wyznawców Polsatu dostałem ostrzeżenie(czytaj jeszcze raz takie coś i ban ) od ichniejszego admina ze sieje plotki :).Swoja droga adminów tam jest więcej niz piszących :)
Awatar użytkownika
waldus_5
Junior
Posty: 1283
Rejestracja: 25 sty 2009, 16:12
x 2

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: waldus_5 »

Trochę mają racje z tym sianiem plot, ja tam cięć nie widzę, seriali nie kasują, Toptrendy będzie i to nie ucięte (Opole TVP1 okroiła), więc z tymi cięciami kosztów.... Uważam że morning show w Polsce nie brakuje i to co robi Polsat News starczy, to ja jeszcze przypomnę wątek z Polsatu/Polsatu HD, gdzie to delikatnie domagałem się zmiany nazwy Polsatu2 na inną bo obecna sugeruje że 2 jest drugą anteną Polsatu, a nie jest, jest to kanał dla Polonii, ogólnodostępny w Polsce, więc program Polsat News ma być kierowany "dla zagranicy".

Oczekuję zlikwidowanie tej dwójki, niech tam będzie extra, niech będzie International, niech będzie plus, minus, cokolwiek co jednoznacznie odetnie ten kanał od kanału ogólnopolskiego Polsat.
▲waldus_5
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9044
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 120
x 252

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Direct »

Od paru dni Polsat 2 ponownie emituje powtórki "Awanturę o kasę", tym razem o 7:35 i 11:35. Dotychczas w tych godzinach powtarzana była "Gra w ciemno".
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
lukas_k
Użytkownik
Posty: 128
Rejestracja: 05 wrz 2007, 18:38
Lokalizacja: Okolice Radomia
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: lukas_k »

Dzięki za info, będę oglądał ;)
nc+ - Extra+ + 8x C+ + Kino Świat ; Mediabox
Cyfrowy Polsat - Premium Max HD + Multiroom ; Evobox
ODPOWIEDZ

Wróć do „Główne anteny Polsatu”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość