Radio Złote Przeboje
Radio Złote Przeboje
Jest bardzo dobre ale przeboje powinny być bardziej różnorodne i częsciej się zmieniać bo teraz mniej więcej o tej samej godzinie słyszę te same piosenki
Radio Złote Przeboje
powie mi ktos slyszalem kilka razy utwor na radiu karolina gdzie byl szum fal pogwizdywanie ale nieznam tytulu ani wykonawcy;/
Radio Złote Przeboje
Uważam, że radio "Złote przeboje",jest najlepszym radiem w Polsce, ciekawe kiedy zwiększy zasięg, np: KALISZ.
{{{Proszę nie pisać dwa razy tego samego - Tomek}}}
{{{Proszę nie pisać dwa razy tego samego - Tomek}}}
Radio Złote Przeboje
Złote Przeboje były fajne, póki nie pojawił się pan Niedźwiecki. Teraz to spokojnie można tam usłyszeć Boba Sinclara i wiele innych piosenek z tego wieku (nawet z tego roku). Ze stacji typu GOLD AC lepsze jest Vox FM.
Radio Złote Przeboje
czesto slucham tego radia leca na nim swietne piosenki z lat 60-tych 70-tych i 80-tych ale niestety czesto nie znam tytułów tych piosenek prosze pomozcie mi i napiszcie pare tytułów....
z gory dziekuje wszystkim
z gory dziekuje wszystkim
Radio Złote Przeboje
Czami można posłuchać starych hitów, ale nie cały czas to samo jak to w przypadku stacji ze złotymi przebojami...
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
Radio Złote Przeboje
I tu się zgadzam - kiedyś ta stacja była ciekawa (mam na myśli czasy gdy nie nadawała tych nowszych piosenek) teraz żeby posłuchać piosenek z okresu lat 60-80 trzeba przełączyć się na Vox FM. Jednak lubię to stacje choć codziennie słucham jej od mniej więcej marca (dzięki "odkryciu" ich stacji w Nowym Sączu na 91,3 Mhz). Wcześniej słuchałem ich jak wystawiałem radio na podwórko gdyż wtedy słychać było Wandę z Krakowa.
Z ich audycji lubię audycje Niedźwieckiego i Rogalskiej choć "Niezły numer" też est nie zły.
Z ich audycji lubię audycje Niedźwieckiego i Rogalskiej choć "Niezły numer" też est nie zły.
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Radio Złote Przeboje
Popieram poprzedników mimo , że słucham radia złote przeboje od niedawna , chciałbym zapytać czy rozgłośnia której nazwa wskazuje na to że będzie nadawać naprawdę złote kawałki , już nie wymagam by nie wtrącić odrobiny współczesnej muzyki , ale puszczajcie także muzykę która zasługuje na miano złotych przeboi . Czy już zapomnieliście o naprawdę dobrej muzyce jaką grały takie zespoły jak "czerwonegitary " , "trubadurzy" , " alibabki " , a to tylko początek listy która może być o wiele , wiele dłuższa . Jeżeli utwory takich wykonawców znikają z rozgłośni o nazwie " złote przeboje " , to chyba rozgłośnia powinna zmienić nazwę na młynek lub coś podobnego . Jeśli ktoś ma ochotę dopisać jakieś zespoły o których dawno zapomniała rozgłośnia , a nie powinna tego robić to niech dopisze do mojej ubogiej bo składającej się tylko z trzech zespołów listy . Może rozgłośnia przypomni sobie o swym logo Najlepsze przeboje lat 60 ,70 , 80
Radio Złote Przeboje
niestety poszli w komercję, czasem dzień w dzień to samo słyszę, a ile jest innych piosenek...
Radio Złote Przeboje
Nie przesadzaj nie jest tak źle. Ja słucham tego radia najczęściej w weekendy i jest fajnie. Oczywiście kiedyś było lepiej ale nie narzekajmy.
Radio Złote Przeboje
Panowie, dziwię się że się jeszcze nie przyzwyczailiście do tej muzycznej papki. A i tak najgorsze są wszechobecne reklamy. Człowiek siedzi i tępo tego słucha zamiast ruszyć się i zrobić coś pożytecznego ( np. kanapkę
)

Radio Złote Przeboje
ja jadę samochodem
wiec papka nie przeszkadza w jeździe, żałuje że czasem lepsze piosenki są jingle'u niż puszczane w całości

- TomaszGasior
- Użytkownik
- Kontakt:
Radio Złote Przeboje
Czy ktoś wie może gdzie znajdę podkład muzyczny stosowany wcześniej w "Co jest grane w [miasto]"?
Przykładowe nagranie znalezione przypadkowo:
http://w286.wrzuta.pl/audio/aBLJ0JHKRNT ... e_29.06.09
Wydaje mi się, że to był podkład z jakiejś biblioteki, bo słyszałem go też gdzieś indziej.
Jakby co: nie, wujek gogle nie pomógł.
Przykładowe nagranie znalezione przypadkowo:
http://w286.wrzuta.pl/audio/aBLJ0JHKRNT ... e_29.06.09
Wydaje mi się, że to był podkład z jakiejś biblioteki, bo słyszałem go też gdzieś indziej.
Jakby co: nie, wujek gogle nie pomógł.
- TomaszGasior
- Użytkownik
- Kontakt:
Radio Złote Przeboje
Przepraszam, za post pod postem, ale to uzasadnione.
Dziś przed 1:00 w nocy w RZP były jeszcze stare jingle, ale po włączeniu tej stacji ok. 1:30, po piosence "Tyle słońca w całym mieście..." usłyszałem... no właśnie. Złote Przeboje wprowadziły nowe jingle! W porównaniu z poprzednimi, są szybsze, ale nie krótsze, melodia ta samo, ale niższa tonacja. Moim zdaniem lepsze od poprzednich, ale może to dlatego, że są po prostu nowe.
Nie mogę się doczekać Wiadomości o 6:00, ciekawe czy będzie nowy podkład.
-------------------
Punktualnie o 6:00 zaczęły się Wiadomości i... w tym momecie przestali używać nowych jingli. Teraz na antenie ich nie usłyszymy. Nie wiem, czy to co słyszałem, było wpadką czy może testem...
Dziś przed 1:00 w nocy w RZP były jeszcze stare jingle, ale po włączeniu tej stacji ok. 1:30, po piosence "Tyle słońca w całym mieście..." usłyszałem... no właśnie. Złote Przeboje wprowadziły nowe jingle! W porównaniu z poprzednimi, są szybsze, ale nie krótsze, melodia ta samo, ale niższa tonacja. Moim zdaniem lepsze od poprzednich, ale może to dlatego, że są po prostu nowe.
Nie mogę się doczekać Wiadomości o 6:00, ciekawe czy będzie nowy podkład.

-------------------
Punktualnie o 6:00 zaczęły się Wiadomości i... w tym momecie przestali używać nowych jingli. Teraz na antenie ich nie usłyszymy. Nie wiem, czy to co słyszałem, było wpadką czy może testem...
- TomaszGasior
- Użytkownik
- Kontakt:
Radio Złote Przeboje
Przepraszam, za kolejny post pod postem, ale to również uzasadnione.
W Radiu Złote Przeboje pojawią się: nowe audycje, nowi ludzie i... nowe jingle (pewnie te, o których pisałem w nocy 22/23 sierpnia wyżej). Pojawią się Tomasz Kammel i Hubert Radzikowski [http://forum.media2.pl/viewtopic.php?pid=109648#p109648] oraz powróci Marzena Rogalskiej .
Niestety ze stacją pożegnały się też osoby takie jak Kamil Nosel (nie będzie już [s]pewnie[/s] na pewno Niezłych numerów) czy Rafał Chirowski.
---------
Żeby nie pisać kolejnego "ppp" to skorzystam z edycji.
Dziś w czasie przerwy w "Mam talent!" widziałem reklamę Złotych Przebojów. Jest taka sama jak wcześniej: ludzie z kabaretu Ani Mru Mru, ze zmieniającymi się ubraniami i twarzami (nie umiem tego opisać). Różnica polega tylko na tym, że wykorzystano nowy jingiel (taki jaki słyszałem nocą).
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/to ... ne-nowosciNowe autorskie programy Marzeny Rogalskiej i Tomasza Kammela to najważniejsze nowości jesiennej ramówki Radia Złote Przeboje, która rusza w najbliższy poniedziałek. Stacja będzie miała także nową oprawę muzyczną.
W Radiu Złote Przeboje pojawią się: nowe audycje, nowi ludzie i... nowe jingle (pewnie te, o których pisałem w nocy 22/23 sierpnia wyżej). Pojawią się Tomasz Kammel i Hubert Radzikowski [http://forum.media2.pl/viewtopic.php?pid=109648#p109648] oraz powróci Marzena Rogalskiej .
Niestety ze stacją pożegnały się też osoby takie jak Kamil Nosel (nie będzie już [s]pewnie[/s] na pewno Niezłych numerów) czy Rafał Chirowski.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/zw ... e-przebojeRadio Złote Przeboje (Agora) zwolniło z pracy dwóch dziennikarzy, kolejni dwaj odchodzą ze stacji. Powodem rozstań miała być m.in. ich niezgoda na zbyt rygorystyczne umowy lojalnościowe - wynika z nieoficjalnych informacji Wirtualnemedia.pl.
---------
Żeby nie pisać kolejnego "ppp" to skorzystam z edycji.
Dziś w czasie przerwy w "Mam talent!" widziałem reklamę Złotych Przebojów. Jest taka sama jak wcześniej: ludzie z kabaretu Ani Mru Mru, ze zmieniającymi się ubraniami i twarzami (nie umiem tego opisać). Różnica polega tylko na tym, że wykorzystano nowy jingiel (taki jaki słyszałem nocą).