Zygmunt Kęstowicz
Halina Dobrowolska
Jerzy Owsiak
Maciej Orłoś
Marek Kondrat
Janusz Józefowicz
Tomasz Stockinger
Piotr Cyrwus
Andrzej Grabarczyk
Barbara Bursztynowicz
Moja własna ocena po obejrzeniu odcinków (1547-2001): 6,5/10
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.
Bardzo lubię ten serial i cieszę się, że założyłeś o nim wątek.
Oceniam go na 9/10.
direct39 pisze:Jakoś nie mogę znaleźć wątku o "Klanie" (chyba był na forum, choć pewności nie mam), więc napiszę tu. Otóż dziś mija dokładnie 14 lat od emisji w TVP1 pierwszego z 3 pilotowych odcinków "Klanu". Tutaj dostępne jest szersze info na ten temat: http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan … nId,345473
Jedyna opera mydlana, którą zdarza mi się oglądać tak z 1-2 odcinki w tygodniu. Teraz sezon się skończył, ale w czasie premier mniej-więcej wiem, co tam się aktualnie dzieje .
Nie wiem, czy wiecie, ale od niedawna nowe odcinki "Klanu" i kilku innych seriali TVP są dostępne w IPLA. Przedpremierowo są płatne, a po emisji w telewizji stają się darmowe.
A na stronie vod tvp także można bezpłatnie oglądać od tego sezonu te odcinki, które już były w tym sezonie. Ale coś tam jest źle bo wszystkie inne materiały ładnie odtwarza w specjalnym odtwarzaczu z wtyczką SilverLight a Klan nie. W czymś innym go odtwarza. Czymś gorszym. Mogli by to naprawić.
LaPatyk pisze:mało tych odcinków znalazło mi tylko 8 odcinków i to bieżące, ale zawsze coś jak się przegapi
No chyba nie sądziłeś, że - dla garstki zainteresowanych - wrzucą hurtem ponad 2000 epizodów?
Najnowsze odcinki wrzucane systematycznie w zupełności wystarczą.