Co sadzicie o piosence Ona tanczy dla mnie?
Witam, czy według was piosenka Weekendu - Ona tanczy dla mnie dobrze ze została uznana za polski hit narodowy? Czy raczej wstydzicie się tego i to nie wasze klimaty?
disco polo jakby nie patrzeć to po prostu muzyka której wszyscy się wstydzą ale jak przychodzi co do czego to wszyscy się bawią! Mi podoba się ten hit, ale jeśli chodzi o muzykę to wolę inne klimaty. Pozdrawiam
Z disco polo to jest tak, że jakby przetłumaczyć te piosenki na angielski, to nagle wszystkim by się podobały
A tak to wstyd i nikt się nie przyznaje, że tego słucha. Muzyczka w tej piosence jest niczego sobie, najprawdopodobniej gdyby przetłumaczyć dowolną zagraniczną piosenkę na polski, brzmiałaby podobnie 

Disco-Polo ale bardzo dużo osób lubi tą piosenkę. Gdzieś widziałem w internecie ostatnio filmik gdzie jakaś klasa technikum w Zakopanem zaczęła nagle śpiewać tą piosenkę na lekcji religii. Katecheta był nieźle zdziwiony.
To takie nasze krajowe bangnam style
tylko trochę na świecie mniej popularna 

Nie moje klimaty, aczkolwiek na imprezach dobrze się przy tym bawi... 

Moja żywność ekologiczna kraków - Ulubione ozdoby do domu
Chyba nawet sam autor do końca nie wie co w tej piosence jest takiego, że zrobiła tyle szumu.
"Hit" na miarę "jesteś szalona"
"Hit" na miarę "jesteś szalona"

Osobiście bardziej podoba mi się przeróbka CeZika tej piosenki
https://www.youtube.com/watch?v=YdXr6epIwF0

Life Is Beautiful
Kilka ładnych imprez przetańczyłam przy tej piosence... 

bardzo fajna,nawet była emitowana w radiu eska w 2012 roku
DANA TO NIE IMIĘ
DANA TO KREJZOL
DANA TO KREJZOL
świetnie nakręca towarzystwo i doskonale nadaje się do zabaw weselnych - była hitem na moim weselu:)
Opłacalne szybkie pożyczki online. Szybko i bezproblemowo - Credy.pl
Tymczasem "Ona tańczy dla mnie" przekroczyła dzisiaj po ponad czterech latach barierę 100 milionów wyświetleń na YouTube 

POZDRAWIAM | MANIEQ