Urodziny naszych użytkowników
chyba Ty, z tego tak wynika.
Na to wygląda.Chyba,ze ktoś tu jest młodszy od ciebie,ale nie chce się przyznać i pisze,ze ma np.23 lata,a tak na prawdę ma mniej,ale ja tutaj nikogo o coś takiego nie podejrzewam.W końcu w wszystko jest możliwe,i każdy tutaj może wiele informacji o sobie zataić.kisiel205 pisze:To w końcu kto jest najmłodszy ! ja ?
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
- herons77
- Użytkownik
- Kontakt:
Hmm....widzę, że jeszcze moich urodzin tu nie ma. Ten dzień to 30 czerwca. Pozdrawiam.
Times have not become more violent. They have just become more televised.
No to spóźnione życzenia! Wszystkiego najlepszegoherons77 pisze:Hmm....widzę, że jeszcze moich urodzin tu nie ma. Ten dzień to 30 czerwca. Pozdrawiam.

- herons77
- Użytkownik
- Kontakt:
Dzięki.
Times have not become more violent. They have just become more televised.
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Przypomnij mi za 27 dni że mam ci złożyć życzenia z okazji urodzinRayann23 pisze:Ja mam urodziny 29 wrzesnia

A ja urodziny zaprzestałam obchodzic jak skończyłam 18 lat,jestem juz dorosła ,nawet bardzo ,chyba az za bardzo ..A imieniny owszem...
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
To nie chcesz myśleć o tym że się starzejesz czy jak?Julia pisze:A ja urodziny zaprzestałam obchodzic jak skończyłam 18 lat,jestem juz dorosła ,nawet bardzo ,chyba az za bardzo ..A imieniny owszem...

Po prostu - kobiety się o wiek nie pytaWitu pisze:To nie chcesz myśleć o tym że się starzejesz czy jak?Julia pisze:A ja urodziny zaprzestałam obchodzic jak skończyłam 18 lat,jestem juz dorosła ,nawet bardzo ,chyba az za bardzo ..A imieniny owszem...

Nie chce myślec o wieku,chce miec młode wnętrze i słońce w oczach...No nie,jak dzieci były jeszcze w domu to obchodziłam troche bo jak mi zasunęli laurke to nie było wyjscia ale teraz pisklaki wyfrunęły a ja mam swiety spokój z urodzinami.I mówię wam młodziutkie dziewczynki,zycie zaczyna sie po czterdziestce...
Dobrze, tylko nie przypominaj o tym codziennie. Poza tym możesz o tym napisać w swoim podpisie w profilu.
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Wszystkiego najlepszego Rayann23