Cyfrowy Polsat

Tematy dotyczące różnego rodzaju dostępu do płatnej telewizji, w tym ofert na kartę oraz IPTV.
Awatar użytkownika
Mario98
Junior
Posty: 900
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:34
x 2
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mario98 »

Comedy Central będize m.in. w Cyfrowym Polsacie, więc juz wiemy jakie 3 mowe kanały wejdą ;) jak ktoś nie wierzy że CC będzie w CP to odsyłam do TO i OWO, gdzie napisane jest: "Stacja będiz edostępna w ofercie wybranych sieci kablowych i polatform cyfrowych" :)
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 18087
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 654
x 3396

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Z pewnością chodzi w tym zdaniu także o wybrane platformy cyfrowe, a może tu jest mowa o ITI i C+ (np. bez CP :)) Różnie można odczytać to zdanie. "Wybrane" może tyczyć się też tylko kablówek i Mario98 masz wtedy rację :)
Awatar użytkownika
Mario98
Junior
Posty: 900
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:34
x 2
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mario98 »

zobaczymy jak bedzie ;)
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 409
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: master »

Raczej CC bedzie na obydwu platforemach! Wkońcu nadawcy tez zalezy na jak najwiekszej widowni, mają zato przecierz sporo kasy!
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 409
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: master »

Eurosport i Eurosport2 są już kodowane w Nagravision2!

http://pl.kingofsat.net/tp.php?tp=1452
konrad
Użytkownik
Posty: 13
Rejestracja: 22 wrz 2006, 12:29
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: konrad »

a co do eurosportu, czy bede musial sam recznie go ustawiac czy polsat sam zaaktualizuje mi soft w dekoderze ?
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Witu »

konrad pisze:a co do eurosportu, czy bede musial sam recznie go ustawiac czy polsat sam zaaktualizuje mi soft w dekoderze ?
Na bank automatycznie wejdzie ci na jakąś pozycję na liście cyfrowego polsatu!
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
konrad
Użytkownik
Posty: 13
Rejestracja: 22 wrz 2006, 12:29
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: konrad »

a dlaczego kanaly dostepne w promocji relax mixu, nie sa jakos ukrywane tylko bede mial liste 10 kanalow pustych ? :(
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Witu »

konrad pisze:a dlaczego kanaly dostepne w promocji relax mixu, nie sa jakos ukrywane tylko bede mial liste 10 kanalow pustych ? :(
Bo tak się nie robi:) Jak nie chcesz mieć tych kanałów to mozesz sobie zrobiś swoją listę.
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
konrad
Użytkownik
Posty: 13
Rejestracja: 22 wrz 2006, 12:29
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: konrad »

Witu pisze:Bo tak się nie robi:)
dlaczego ? :P
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: RaPi »

To jak to jest teraz z ESP jest FTA czy juz abo CP mogą go dobierać?
gosc
VIP Expert
Posty: 2141
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54
x 1

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Jest FTA. Zauważ że nie masz ESP2.
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: RaPi »

Wczoraj nie miałem a dzisiaj mam. Mam tez odkodowane wszystkie kanaly ESP z innych krajów...
konrad
Użytkownik
Posty: 13
Rejestracja: 22 wrz 2006, 12:29
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: konrad »

gdzie wy sprawdzacie te ESP ?
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

Nowości Cyfrowego Polsatu

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: RaPi »

ESP mozna odbierac z TP 11,240V
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pay TV”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość