Żeby pojawił sie w kablówkach tak ale na platformie chyba nie musi pozatym niedawno ruszał Sport Klub i pamietam ze Aster właczyla go zanim sie zarejestrował wiec chyba wystarczy złozenie wniosku do KRRiT a test moga robicKarol pisze:Disney Channel w najbliższym czasie nie pojawi się w Polsce, bo włączenie go do oferty to nie jest robota od ręki. Po pierwsze muszą go zarejestrować w Krajowej Radzie Radiofonii i Telewizji jako kanał telewizyjny rozprowadzany na terenie polski drogą satelitarną oraz kablową, bo pewnie także w kablówkach raczej się pojawi.
Cyfrowy Polsat
Nowości Cyfrowego Polsatu
Tak wogóle to nowy kanał nadający w polsce nie musi mieć koniecznie koncesji od KRRiT, wystarczy zezwolenie regulatora z innego państwa UE.
Dużo jest kanałów które nie mają polskiej koncesji a są obecne w platformach i sieciach kablowych. Więc Disney'a nie ma co wykluczać....
Kanał musi zostać zarejestrowany w KRRiT. Nie musi mieć koncesji.Maq pisze:Tak wogóle to nowy kanał nadający w polsce nie musi mieć koniecznie koncesji od KRRiT, wystarczy zezwolenie regulatora z innego państwa UE.
- master
- Obserwator
- Kontakt:
Przecierz mogą mieć zgode juz wcześniej i od dawna testować! Tylko nikt otym nie napisał i nie wspomniał!
Nie wszytki informacje o nowych kanałch wychodza na światło dzienne!
Tak jak to miało miejsce z BabyTV!
Testy sa kodowane dla abo CP ale abo C+ moga je oglądać, bo sa dlanich odkodowane! Stąd te przecieki!
Nie wszytki informacje o nowych kanałch wychodza na światło dzienne!
Tak jak to miało miejsce z BabyTV!
Testy sa kodowane dla abo CP ale abo C+ moga je oglądać, bo sa dlanich odkodowane! Stąd te przecieki!
master przestań już gdybać o tym Disneyu, bo to nudne.
Co to jest "Dla abonentów" i kiedy się pojawiło?
Już sobie znalazłem odpowiedź, dzięki dla @Kwiatka za pomocny post który skasowałem....
Już sobie znalazłem odpowiedź, dzięki dla @Kwiatka za pomocny post który skasowałem....
Dla abonentów, to jest dawny kanał info, chyba już trzeci miesiąc jest dostępny. Tam leci promo pakietu Relax Mix
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Wracając do eurosportów to trochę beznadziejnie, że E2 będzie w pakiecie sportowym. Jak doją Eurosport do familijnego to powinni również dorzucić E2.
W cyfrze + też kanały Eurosportu są rozdzielone: Eurosport jest w tematycznym,a Eurosport 2 jest w komfortowym.Więc CP postanowił zrobić podobnie.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
No to już wiadomo, że nowe kanały włączą 2 października.

http://www.media2.pl/media/12795,cyfrow ... ferte.html
Zone Romantica i Zone Europa na wyłaczność?
Tu mnie zaskoczyli.nie wiedziałem o tym,że zone europa takze jest na wyłaczność w CP.
Poza tym nie wiem,czy to kogoś zainteresuje,ale na listę knałów CP ma wejść także Mango 24,tak pisze w tym artykule.To by było na tyle.
Tu mnie zaskoczyli.nie wiedziałem o tym,że zone europa takze jest na wyłaczność w CP.
Poza tym nie wiem,czy to kogoś zainteresuje,ale na listę knałów CP ma wejść także Mango 24,tak pisze w tym artykule.To by było na tyle.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
To nie są aż tak wartościowe kanały na naszym rynku, ale CP teraz musi czymś się odróżniać od pozostałych platform
- master
- Obserwator
- Kontakt:
Bo umowe musieli podpisac kilka dni temu! Wcześniej te kanały nie były na wyłączność!stevie pisze:http://www.media2.pl/media/12795,cyfrow ... ferte.html
Więc N-ka nie bedzie miec w ofercie tych nanałów!
Dobrze jej tak za zablokowanie dostępu do CC
W ten sposób spada liczba kanałów które n mogła by dołączyć do swojej oferty. Ciekaw jestem czy zone club i zone reality tez będą na wyłączność....