Superstacja (HD)

Pozostałe stacje nadawane przez Polsat i pod jego szyldem.
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Superstacja

Post autor: stevie » 14 wrz 2006, 13:55

Inwestor dla Superstacji

Superstacja znalazła inwestora. Spółka Capital Partners S.A. notowana na warszawskiej giełdzie chce objąć 30 proc. udziałów w stacji w zamian za dofinansowywanie projektu.

Capital Partners S.A. będzie dofinansowywać spółkę Superstacja Sp. z o.o. dzięki objęciu niespełna 1/3 jej udziałów w kapitale zakładowym. Do końca września ma zostać zawarta umowa inwestycyjna, a do spółki mają wpłynąć pierwsze pieniądze.

Przypomnijmy, że najbardziej prawdopodobną datą startu Superstacji jest 1 października br.
Żródło: Media2.pl
Pozdrawiam.

Stevie
3bit
Użytkownik
Posty: 43
Rejestracja: 28 maja 2006, 11:33

Superstacja

Post autor: 3bit » 14 wrz 2006, 15:11

Oj, mi się już znudizło czekać na SS oraz patrzeć na ciągłe zmiany daty startu stacji. nie widzę przyszłości dla tej stacji...
Awatar użytkownika
Axel
Activist
Posty: 2722
Rejestracja: 25 maja 2006, 0:21
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Superstacja

Post autor: Axel » 14 wrz 2006, 17:04

Jeśli mieli by ruszyć na TP platformy ITI to zawsze mieli by jakieś poparcie bo ludzie z TVN lubią tanią sensację, którą prezentują w Faktach i w Uwadze.
Awatar użytkownika
Golbi
Obserwator
Posty: 310
Rejestracja: 24 maja 2006, 19:22

Superstacja

Post autor: Golbi » 24 wrz 2006, 11:18

No i jak bedzie ta stacja podobno 1 pazdziernika ale to chyba by juz testy zaczynali n o chyba ze to co testuja Cyfra + z Polsatem to wlasnie jest Superstacja
Był, bedzie, jest Czeladzki CKS

www.cks1924.boo.pl i www.cks1924.pl
antonioni

Superstacja

Post autor: antonioni » 28 wrz 2006, 21:15

Czy coś wiadomo z tą Superstation przeglądam satelity te tańsze i te atrakcyjniejsze i i..............nic!
Awatar użytkownika
Kryterium0
VIP Expert
Posty: 1176
Rejestracja: 21 lip 2006, 23:08

Superstacja

Post autor: Kryterium0 » 01 paź 2006, 10:17

"Superstacja" ruszyła !!!!

Jak informuje ich odmieniona strona internetowa (jeszcze nie za bogate ma wnętrze :/ ) dzisiaj ruszyła ta tabloidowa telewizja. Na stronie można zobaczyć tylko kilkusłowne opisiki ich programów.

Superstacja nadaje jednak z Astry - wszystkie parametry: SATELITA ASTRA: częstotliwość 10773.25MHz, Polaryzacja pozioma (H), SR 22 MSymb/s

:)
pawciok1989
Użytkownik
Posty: 19
Rejestracja: 25 maja 2006, 16:05

Superstacja

Post autor: pawciok1989 » 01 paź 2006, 10:27

Może ktoś zarzucić zapa ?
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Superstacja

Post autor: stevie » 01 paź 2006, 10:37

No i wreszcie wygląda na to,że się doczekaliśmy startu tej stacji TV.Wreszcie udało im się wystartować.Ciekawe,czy któraś platforma cyfrowa zechce ich dołaczyć do oferty....

I jaki jest ich adres strony internetowej?
Pozdrawiam.

Stevie
Awatar użytkownika
Kryterium0
VIP Expert
Posty: 1176
Rejestracja: 21 lip 2006, 23:08

Superstacja

Post autor: Kryterium0 » 01 paź 2006, 10:53

Ja myślę, że na ten kanał skuszą się wszystkie trzy platformy - może nie będzie on najwyższych lotów, ale polski naród lubi sensację... A jak jeszcze Superstacja zrobi na wiosnę jakiś reality show, to oglądalność pójdzie bardzo w górę - POlacy kochaja podglądać innych :D

A co do ich strony to jest na www.superstacja.tv :)
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Superstacja

Post autor: gosc » 01 paź 2006, 12:12

pawciok1989 pisze:Może ktoś zarzucić zapa ?
Będzie trudno bo nie nadają, choć nie jest też prawdą że na tym tp. nie ma w ogóle kanałów jak napisano na innym forum.
3bit
Użytkownik
Posty: 43
Rejestracja: 28 maja 2006, 11:33

Superstacja

Post autor: 3bit » 01 paź 2006, 12:16

Hej moze mi ktoś pomóc? Mam odbiornik FTA, gdy do "ręcznego szukana" wpisuje powyzszą częstotliwość, polaryzację etc., jest sygnał i to nawet 91%, ale pojawia się informacja o tym, że "uSługa nie została znalaeziona", co innaczej oznacza, że na powyższym TP nie ma żadnych kanałów. Ktos ma jakis pomysł? :(
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Superstacja

Post autor: gosc » 01 paź 2006, 12:23

Na lyngsat.co podają że nie nadaje na tym tp. żaden kanał. Sytuacja jest dziwna. Gdy ustawiłem parametry na HotBirda ale z tą częstotliwością i anteną skierowaną na Astrę to znalazłem jakieś niemieckie kodowane kanały.
Natomiast przy zmianie w tunerze w opcjach na Astrę nie znalazło żadnego kanału. :)
3bit
Użytkownik
Posty: 43
Rejestracja: 28 maja 2006, 11:33

Superstacja

Post autor: 3bit » 01 paź 2006, 12:33

Czyli to jest tak u wszystkich uff Ale TP istnieje i jest sygnal???
ARTUR B.

Superstacja

Post autor: ARTUR B. » 01 paź 2006, 13:28

To wkońcu ruszyli czy nie?
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16451
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Superstacja

Post autor: Karol » 01 paź 2006, 14:16

Transponder jest chyba pusty....
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanały tematyczne Polsatu”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości