Puls 2 (HD)
Puls 2 (HD)
Do Pana Jacka: Czy jest szansa na emisję serialu "Moja rodzinka" ?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Moja_rodzinka
http://pl.wikipedia.org/wiki/Moja_rodzinka
Puls 2 (HD)
Jak już coś z angielskiego humoru, to prędzej "Co ludzie powiedzą?"
Ale chyba był już ten temat poruszany
Swego czasu w Pulsie leciał serial "Pan wzywał Milordzie?". Dawno temu to było. Ostatnio nawet kupiłem na DVD wszystkie odcinki, bo serial był fajny.

-
- Poster
Puls 2 (HD)
Nie bierzemy obecnie tego serialu (My family) pod uwagę.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! 

Puls 2 (HD)
Co z programem "Ratownicy"? Ujrzymy go jeszcze tej jesieni czy może został przełożony na wiosnę?
Pozdrawiam, Direct
-
- Poster
Puls 2 (HD)
Stare dobre programy i filmy się najlepiej ogląda to fakt, pamiętam jak Polsat w latach 90 emitował seriale Palyboya i jaką to miało oglądalność, może można by je było teraz powtórzyć po latach na pewno miałyby nie małą widownię w paśmie późno wieczornym.
-
- Poster
Puls 2 (HD)
Po co stare skoro są nowe. Od listopada w PULS 2 'Playboy Playmates' i 'Playboy Shootout' - nowe reality show.

Puls 2 (HD)
Polsat w latach 90-tych emitował bezproblemowo w oryginale odważne serie Playboya. Czy też tak będzie na Puls 2? Mam tu na myśli „Gorące noce”, gdzie jest taka „filtracja w obrazie”, że szok 

-
- Poster
-
- Poster
Puls 2 (HD)
Poniżej oczekiwań (a te były wysokie).

Puls 2 (HD)
"Kot w butach" bez cenzurowania początku, na dodatek w poprawnych proporcjach obrazu, z czym Polsat i TV4 sobie nie poradziło
Super.

dość
Puls 2 (HD)
Ta, to jestem ciekaw czy na konkurencyjnym forum to jest pana Johnnego konto.
TAK DLA HD W DVB-T
-
- Poster
Puls 2 (HD)
Tzn?

Staramy sięAtoMan pisze:"Kot w butach" bez cenzurowania początku, na dodatek w poprawnych proporcjach obrazu, z czym Polsat i TV4 sobie nie poradziłoSuper.

Puls 2 (HD)
Jak będzie wyglądać logo ekranowe Pulsu 2 po ogłoszeniu żałoby narodowej? Czarne i nietransparentne?