Dziś specjalnie wcześniej się obudziłem,żeby sprawdzić,co nadają programy po zakończeniu.Przy niektórych kanałach zrobiłem zapy.Przepraszam za jakość,ponieważ robiłem je aparatem w telefonie,a nie mam innej możliwości zrobienia zapów.
Polonia 1 - plansza z logiem
TVP 3 (Warszawa) - obraz kontrolny:poziome,kolorowe pasy,na środku poziomy kawałek pasa i
na nim napis TVP 3
TVN Siedem - podobnie jak w TVNie powtórki.Dziś emitowany był program "Kto was tak urządził".Pół godziny przed rozpoczęciem programu wyświetlana była plansza z logiem.
TVN Style - Animacja z kwiatkami w tle,logo programu,pod spodem napis: "Zapraszamy od godziny 06.00"
Canal + film - zapowiedzi programów emitowanych przez Canal +,oraz teledyski.Przez chwilę nadano planszę z logiem.W tle słychać było pisk.Oto plansza:
HBO - Plansze z logiem kanału zmieniające się co jakiś czas.Oto jedna z nich:
TV 4 - obraz kontrolny - kolorozwe pasy.Poniżej połowy jest wypełnienie koloru czerwonego.Słychać przerywany pisk.
TV Puls - plansza z logiem,i napisem "Zapraszamy o godz.05.55"
Ale Kino - Logo,oraz animacja w tle.Przygrywa cicha muzyka na skrzypcach.
Kino Polska - Plansza z logiem.Pod spodem jest napis:"Telewizja Kino Polska"
kanały Discovery - plansza z logiem na czarnym tle.Tu zap z Discovery Civilisation:
National Geographic - Na dole logo programu,na górze kawałki z filmów o zwierzętach
TVP Kultura - Napis Kultura,piszczenie rodem z obrazu kontrolnego TVP
Planette - zapowiedzi swoich programów.Pod spodem napis: "Świat tworzy człowiek"
TV Biznes - blok City TV,w którym nadawane są różne programy
Na razie tyle.Do reszty kanałów nie mam na razie dostępu,bądź nie widziałem ich zakończeń.Jak zobaczę jeszcze coś,to naturalnie tu dopiszę.