Play
Play
moj kumpel mowil ze dzwonili do niego i powiedzieli ze dostal sie od 2 etapu rekrutacji. podobno tez ma dostac telefonik 

Play
Nie zdziwię się jak stawki wcale nie będą konkurencyjne, podobnie jak w ofercie mobilnej mBanku.
To autorów postów które usunąłem, To nie miejsce na dyskusje na temat filmików na YouTube. Proszę trzymać się tematu. /RaPi
PS Sorry Karol że śmiecę Ci w poście.
To autorów postów które usunąłem, To nie miejsce na dyskusje na temat filmików na YouTube. Proszę trzymać się tematu. /RaPi
PS Sorry Karol że śmiecę Ci w poście.
Play
A wiesz juz jaki telefon dostanie i czy ma jakies wskazowki jak go testowac, a moze wedlug wlasnego uznania?
Play
No juz powoli telefony rozdaja..ciekawe kiedy konkretnie na rynek wejda? Chyba juz niebawem...

Play
wchodza podobno w marcu... wiec dla jednego szybko dla drugiego nie koniecznie! ale miejmy nadzieje ze jak kaza na siebie czekac to warto bedzie!!
Play
heheh dostalem juz telefon
nr telefonu zaczyna sie na 790.... (prawie jak o-700
) telefonem jest samsung 370
) jak by co to jestem skory udzielic wiecej informacji
tylko piszcie co chcecie wiedziec

Play
On się naprawdę tak nazywa, czy ma jakiś symbol przed tym 370?
Play
Napisz jak ci testowanie idzie. Slyszalam, ze trzeba raporty pisac jak sie telefon sprawia. Grzeczny jest 

Play
SAMSUNG SGH-Z370 a tu cos wiecej o nim http://www.samsung.com/pl/products/mobi ... e/sgh_z... a co do reszty obowiazuje mnie klauzula poufnosci
pod grozba odebrania aparatu heehhe

Play
No dobra, skoro tak to juz nie dopytuje;) Baw sie dobrze nowym telefonem!
Play
To nie prawda że ktokolwiek dostał jeszcze telefon. Ktoś tu sobie robi żarty. Osobiście dzwoniłem i się dowiadywałem gdzie trzeba i musimy jeszcze poczekać. Nikt jeszcze nie ma komórek do testów, co najwyżej ktoś mógł sobie kupić taki sam model jaki dają oni.
Play
też słyszałam, że troszkę się to przedłużyło i chyba jeszcze nikt nie ma telefonu..ja nadal czekam na jakies info:)
Play
trzeba byc cierpliwym jak mówią;)
Miejmy nadzieję, że wszystko potoczy się teraz gładko i szybko rozwinie się nowy operator i jego oferty:)
Póki co wszystko im dobrze wróży:)
Miejmy nadzieję, że wszystko potoczy się teraz gładko i szybko rozwinie się nowy operator i jego oferty:)
Póki co wszystko im dobrze wróży:)
Play
No ciekawa kampania w mediach i necie; miejmy nadzieje że przełoży się to na konkurencyjne ceny i coś nowego w ofercie.