Sylwester 2014/2015 w TVN
TVN także za nieco ponad trzy miesiące pokaże swoją imprezę sylwestrową. Najprawdopodobniej, tak, jak ostatnio - odbędzie się ona w Krakowie. Stacja przesłała ofertę reklamową już na sponsoring (w tym loterii sylwestrowej) i lokowanie produktów - zarówno podczas imprezy, jak i w programach towarzyszących ("Dzień dobry TVN", czy "Co za Tydzień"): http://www.press.pl/newsy/telewizja/pok ... -Wroclawiu
Pozdrawiam, Trzeciak
Świetna wiadomość! W zeszłym roku było bardzo dobrze, mam nadzieję że w tym będzie tylko lepiej 

Ciekawe jak to będzie wyglądało,bo moim zdaniem z poprzedniego sylwestra TVNu wyszła "chała". 

Czy już coś wiadomo coś więcej na temat sylwestra w tvn ?
Chyba jeszcze nic nie wiadomo nt. żadnego sylwestra pokazywanego w stacjach ogólnych.
Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

-
- VIP Expert
- x 1
- x 11
- Kontakt:
Mamy już połowę Listopada a dalej nic nie wiadomo na temat sylwestra w TVN. Jedynie co odczytałem tutaj to z jednych komentarzy to sylwester ma się odbyć na Rynku Głównym.
http://sylwester.nocowanie.pl/sylwester ... w-tvn.html
http://sylwester.nocowanie.pl/sylwester ... w-tvn.html
No właśnie, w Polsacie i TVP2 już niej więcej wiemy kto wystąpi, a z TVN-u jeszcze żadnych informacji praktycznie nie ma. Coś czuję, że kolejny sylwester TVN-u znów zakończy się porażką, tak jak rok temu... wątpię, by potrafili oni dorównać konkurencji.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Widocznie stacja woli pochwalić się w bardziej zorganizowany oraz kontrolowany sposób, czyli podczas konferencji prasowej. Według mnie jest to bardziej właściwe i profesjonalne podejście 

Hahahaha. Akurat myślę, że sylwester był świetnie zorganizowany. Polskie gwiazdy na wysokim poziomie, świetna scena i miejsce na nią . Może gdyby ograniczyli reklamy i byłby pokaz sztucznych ogni. Mam nadzieję jednak, że w tym roku pójdą krok dalej i załatwią jakąś naprawdę dobrą zagraniczna gwiazdę.N-O-R-O-N pisze:kolejny sylwester TVN-u znów zakończy się porażką, tak jak rok temu... wątpię, by potrafili oni dorównać konkurencji.]
Pozdrawiam Jacko09
-
- VIP Expert
- x 1
- x 11
- Kontakt:
Rok temu scena była naprawdę niezła. 

Tylko scena. No Podsiadło czy Brodka to dobrzy artyści,ale do sylwestra nie pasują.
Zależy dla kogo.
Wszystko też jest kwestią repertuaru wykonywanego przez artystów oraz kontaktu z publicznością, a akurat obaj artyści mają takie utwory. 

Pozdrawiam, Trzeciak
Oprócz nich, ciekawe też kogo wezmą. Agnieszka Chylińska? Też możliwe. W każdym bądź razie, zobaczymy czy będą mieć mocny repertuar, bo coś tak trochę wątpię.Msciciel pisze:Tylko scena. No Podsiadło czy Brodka to dobrzy artyści,ale do sylwestra nie pasują.
Zastanawia mnie to: czy TVN podobnie jak Polsat, też pokaże reklamy podczas imprezy sylwestrowej?
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G