Sylwester 2014/2015 w TVN
Rozpoczęła się próba świateł, i prawdę mówiąc scena prezentuje się ciekawie 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- wiatriwoda
- VIP Expert
W Krakowie właśnie trwa programowanie światła, tak więc na kamerce sporo się dzieje http://www.krakow.pl/multimedialny_krak ... nnice.html
Scena prezentuje się naprawdę nieźle.Na początku miałem obawy do tej sceny ale obserwowałem wczoraj w kamerce próby i prezentuje się świetnie.
Zakończenie scenografii ruchomymi głowami daje mega efekt. Nie wiem czy to nie jet najlepsza tegoroczna scena 

Czy wam też nie działa kamerka prosto na scenę?
Ten, kto ma chociaż jakieś małe pojęcie nt. takich imprez, ten wie, że impreza TVN-u jest i tak jednym z tańszych koncertów sylwestrowych nawet uwzględniając to, że będzie transmitowany na żywo telewizji. Ale jak widać niektórzy nie są przychylni prezydentowi i czepiają się aby się tylko czepiać, ale to już temat polityki, a tą z rozrywką telewizyjną nie powinno się mieszać.
Pozdrawiam, Trzeciak
(Pseudo)Niezależna nawet w Sylwestra nie może sobie darować...
Każdy widzi to co chce widzieć.
Takich głupot to jeszcze nie czytałem. Miasto organizuje sylwestra we współpracy z telewizją, nie na odwrót. TVN odpowiada za swoją część, miasto za swoją. Po co przetarg na taką imprezę?czy prawdą jest, że telewizję TVN wybrano jako współorganizatora Sylwestra w Krakowie bez przetargu?
Inna kwestia, kto maiłby wziąć udział w tym przetargu, skoro TVP i Polsat już wcześniej wiedziały, że będą kontynuować ubiegłoroczną współpracę z miastami. Więc po co taki przetarg? Żeby i tak zgłosił się jeden chętny?