ZAPY kanałów
ZAPY kanałów
a nasza tv miała takie logo jak te co jest na tym drugim zapie? fajne, bo to pierwsze to beznadziejne jest! za duże!
ZAPY kanałów
Nasza z tego co pamiętam na początku swojego istnienia miała jeszcze jedno logo - szary napis "Nasza". Niestety nie dysponuję zapami z nim 
Ale za to dorzucę pierwsze logo RTL 7:

Ale za to dorzucę pierwsze logo RTL 7:

ZAPY kanałów
Proszę bardzoIZA pisze:Nasza z tego co pamiętam na początku swojego istnienia miała jeszcze jedno logo - szary napis "Nasza". Niestety nie dysponuję zapami z nim

ZAPY kanałów
DziękujęAxel pisze:Proszę bardzo
No to może jeszcze pierwsze kanały tematyczne Polsatu, które okazały się jednak wielką klapą:

ZAPY kanałów
To zdaje się jest logo używane w retransmisji tej telewizji przez jakąś inną stację - chyba TV Bryzę.marcelek pisze:a nasza tv miała takie logo jak te co jest na tym drugim zapie? fajne, bo to pierwsze to beznadziejne jest! za duże!
Kolejny zap:

ZAPY kanałów
W tym przypadku akurat TeDe WrocławKarol pisze:To zdaje się jest logo używane w retransmisji tej telewizji przez jakąś inną stację - chyba TV Bryzę.

ZAPY kanałów
Polecam nagranie:
http://rapidshare.de/files/21638231/zwia2.avi.html - jest to zapowiedź programu ramowego ATV Relaks.
http://rapidshare.de/files/21638910/pocz11.avi.html - czołówka legendarnego reality-show - Fort Boyard nadawanego niegdyś w ATV a potem w ATV Relaks.
Nagrane przez kolegę DleVa z forum ML
Wkrótce następne nagrania
http://rapidshare.de/files/21638231/zwia2.avi.html - jest to zapowiedź programu ramowego ATV Relaks.
http://rapidshare.de/files/21638910/pocz11.avi.html - czołówka legendarnego reality-show - Fort Boyard nadawanego niegdyś w ATV a potem w ATV Relaks.
Nagrane przez kolegę DleVa z forum ML

Wkrótce następne nagrania

- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
ZAPY kanałów
W jakich latach ta telewizja Nasza TV funkcjonowała? Bo ja jej nie pamiętam a mam tv sat 4 lata 

ZAPY kanałów
Cytat z Wikipedii:
Nasza TV - telewizja, jako ponadregionalna sieć, rozpoczęła działalność 17 stycznia 1998 roku, na początku miała 10 stacji nadawczych w środkowej Polsce, właścicielem była spółka Polskie Media S.A. W systemie emisji naziemnej i sieciach kablowych docierała początkowo do 47% gospodarstw domowych. Dzięki współpracy z stacją satelitarną RTL 7 niektóre programy były również dostępne w całym kraju. 3 czerwca 1999 sygnał Naszej TV pojawił się w platformie cyfrowej Wizja TV oraz w sieci PTK, stacja uruchomiła kolejne nadajniki naziemne. 1 kwietnia 2000 roku, po przejęciu spółki Polskie Media S.A. przez nowych akcjonariuszy związanych z Polsatem, stacja zmieniła nazwę na TV 4.
- Leszek1979
- VIP Expert
ZAPY kanałów
Poniżej kilkanaście zapów stacji która dla mnie przestała istnieć - Music TeleVision
Swego czasu kultowy prezenter:

Dwie inne prezenterki:

Jedna z nielicznych reklam:

GREATEST HITS:

Jingle:

European TOP 20:

Swego czasu kultowy prezenter:
Dwie inne prezenterki:
Jedna z nielicznych reklam:
GREATEST HITS:
Jingle:
European TOP 20:
ZAPY kanałów
No leszek zapy super - MTV w swojej najwyższej formie !! Zapy zrobiłeś sam ? Jeśli możesz to powiedz jeszcze dokładnie z którego to jest roku bo mi się wydaje, że już w 1994 to zaczeli stawać się co raz gorsi...
- Leszek1979
- VIP Expert
ZAPY kanałów
Sam kiedyś nagrałem i sam dzisiaj zrzuciłem na kompa. Większość ZAPów pochodzi z programu z okazji pierwszej rocznicy śmierci Freddiego Mercurego, czyli z 24.11.1992, pozostałe też są z tego okresu. Miałem nagrany cały program ale niestety kiedyś z kumplem wpadliśmy na debilny z perspektywy czasu pomysł i w miejsce przerywników wgraliśmy swoje własne stworzone na Atari czołówki z tytułami utworów. Na szczęście parę jingli zostało, jak stoczę zwycięską walkę z kompem to zrzucę i udostępnie filmiki.
W tamtych czasach MTV była jedna, niekodowana i prawie bez reklam...
W tamtych czasach MTV była jedna, niekodowana i prawie bez reklam...
ZAPY kanałów
Fajnie wiedzieć, że kiedyś ekran MTV też był tak zawalony jak dziś:)
ZAPY kanałów
Wracając jeszcze do Tele5:

Zapowiedź programu "DJ Tour" z czasów poprzedniej oprawy graficznej.

Inny obrazek ze starą oprawą graficzną Piątki.

Czołówka pasma filmowego w Tele5 - moim zdaniem świetnie wykonana !!

Nadawany kilka lat temu program "Sex TV". Wbrew nazwie, był dość interesujący.
MTV Polska:

Zajawka "MTV - To wszystko nasza wina" oraz MTV News, a także MTV na święta Bożego Narodzenia w 2003 roku
MTV:

TV Centrum:

(zapy z tej stacji wykonane z nagrania kolegi DleVa)

Zapowiedź programu "DJ Tour" z czasów poprzedniej oprawy graficznej.

Inny obrazek ze starą oprawą graficzną Piątki.

Czołówka pasma filmowego w Tele5 - moim zdaniem świetnie wykonana !!

Nadawany kilka lat temu program "Sex TV". Wbrew nazwie, był dość interesujący.
MTV Polska:

Zajawka "MTV - To wszystko nasza wina" oraz MTV News, a także MTV na święta Bożego Narodzenia w 2003 roku
MTV:

TV Centrum:

(zapy z tej stacji wykonane z nagrania kolegi DleVa)