Walczmy z piratcwem kablówek
-
- Użytkownik
- Kontakt:
niektórzy ludzie kradną kable kablówek a inni ludzie muszą za nich płacić
Walczmyyyyyyyyy!!!!
Walczmyyyyyyyyy!!!!
Zielona Góra moim miastem żużel moim sportem
Ale po co? Niech się tym zajmą telewizje kablowe. My nie kradnijmy, a jak już ktoś chce, to robi to na swoją odpowiedzialność. My nic nie tracimy, ani impulsów, ani prądu. Rachunków nie ma większych.
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Kablówki powinny sobie pilnowa interesu, a to że nie umieją sobie dopilnować jednej puszki to już ch problem 

Zmieniłbyś zdanie, gdyby za sprawą drobnego złodziajaszka "znikła" ci telewizja na 2 dni. Brr, aż strach pomyśleć, bo mam Chello...Karol pisze:Ale po co? Niech się tym zajmą telewizje kablowe. My nie kradnijmy, a jak już ktoś chce, to robi to na swoją odpowiedzialność. My nic nie tracimy, ani impulsów, ani prądu. Rachunków nie ma większych.
Ale co to ma wspólnego z piractwem? Nic.
Walczmy raczej z kablówkami, które wycinają co ciekawsze programy i wstawiają chłam.
U mnie ciągle Vectra ma przerwy, bo ktoś coś ukradnie, jednak sami są sobie winni, bo ich instalacja jest zrobiona po partyzancku, kable nie są w osłonach z PCV a wzmacniacze w łatwo dostępnych miejscach. To jest efekt robienia sieci na wyścigi, gdy inne firmy zabiegały o klientów.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Właśnie zabierają najlepsze kanały a dają szajs.
A abonamenty w górę ^ .
A abonamenty w górę ^ .