bez opłat ekstra. NIe ściemniaj, że za pierwszy tydzień coś się płaci, bo się nie płaci.Qba pisze:Siema wszystkim, i jak to jest z tymi kosztami, naprawdę pierwszy tydzień mieliście za darmo, a za następne 1zet tyg. czy dochodziły może jakieś ekstra koszty za połączenie się z netem ?? z góry dzięki za odpowiedź.
EraGG
EraGG
EraGG
o, widzę, Że już jakąś propagande rozsyłają ludzie zawistni, których operatorzy za tę złotówke im nie dają gg na komórze.
EraGG
Siemka
mam problem podobny jak inni uzytkownicy, zainstalowałem eragg i wyskauje bład sieciowy
sciongnołem go z wapu
konfiguracje mam z konfiguratora ery wszystkie ustawienia
i nadal tak jest. mam K750i na abonament
co zrobic? cos jeszcze poustawiac?
moje gg 7346380
mam problem podobny jak inni uzytkownicy, zainstalowałem eragg i wyskauje bład sieciowy
sciongnołem go z wapu
konfiguracje mam z konfiguratora ery wszystkie ustawienia
i nadal tak jest. mam K750i na abonament
co zrobic? cos jeszcze poustawiac?
moje gg 7346380
EraGG
może poczytajcie wcześniejsze eporady i coś się przyda.Ten wątek to kopalnia wiedzy!
EraGG
witam,mam pytanie jak mozna zrobic zeby miec darmowy internet w telefonie to znaczy chodzic po stronkach ale nie płacic za połaczenie tylko za sciaganie plików.Czy ktos wie jaki mam profi dac np wap orange itp???
EraGG
witam mam taki problem mam SE k508i i jak chce pobrac eragg to mi wyskakuje bład o takiej tresci Proba skorzystania z substrykcji w okresie karencji lub bład wyslania czy moze mi ktos pomoc w tym o co chodzi bardzo bym byla wdzieczna za odpowiedz z gory dzieki moj numer gg to 3400787
EraGG
i eraGG ma także? Powiedz, że może mieć nie używając netu używać GG.Może się przydać!Witu pisze:Hmm... Może tak jak mój wujekWziął soie internet na firmę pracodawcy i ma za darmo rozmowy, blueconnect w telefonie i jakiś zzwykły słabszy internet i oczywiście wypas Sony Ericson
-
- Użytkownik
EraGG
mam siemensa sxg75 w sieci orange zainstalowałem wszystko zgodnie ze wskazówkami i niechce mi sie polączyć z serwerem co robić
-
- Użytkownik
EraGG
chodzi mi o gg
-
- Użytkownik
EraGG
mam siemensa sxg75 i niewchodzi mi gg pisze łączę z serwerem sieć to orange napiszcieposty z odpowiedzią
-
- Użytkownik
EraGG
mam siemensa sxg75 i orange ściągnełem gg i pisze caly czs łączę z serweem co mam zrobić???
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
EraGG
W eraGG on się nie bawi. Ale przecież można mieć eraGG na komórce bez neta, czytaj posty bo wszyscy się tutaj powtarzacie.erkan pisze:i eraGG ma także? Powiedz, że może mieć nie używając netu używać GG.Może się przydać!Witu pisze:Hmm... Może tak jak mój wujekWziął soie internet na firmę pracodawcy i ma za darmo rozmowy, blueconnect w telefonie i jakiś zzwykły słabszy internet i oczywiście wypas Sony Ericson
EraGG
Witam mam pewnien problem
:( z eragg. mam k300i ale niestety nie dziala u mnie..
sciagam zakladke z kad moge sciagnac era gg i wchodze i niestety nic nie chce zebym sciagal tylko ywskakuje ze moze skozystam z eragg przez wap... Pomocy ludzie....
:(:(

EraGG
no widać, że niektórzy mają wyraźny problem z czytaniem, albo inaczej: czytaniem ze zrozumieniem.Witu pisze:W eraGG on się nie bawi. Ale przecież można mieć eraGG na komórce bez neta, czytaj posty bo wszyscy się tutaj powtarzacie.erkan pisze:i eraGG ma także? Powiedz, że może mieć nie używając netu używać GG.Może się przydać!Witu pisze:Hmm... Może tak jak mój wujekWziął soie internet na firmę pracodawcy i ma za darmo rozmowy, blueconnect w telefonie i jakiś zzwykły słabszy internet i oczywiście wypas Sony Ericson
Można mieć gg bez neta, i to jest cała idea.