Kanały tematyczne TVP
Kanały tematyczne TVP
Tutaj możecie dyskutować o planowanych kanałach,które nasza TV Publiczna zamierza uruchomić w tym m.in.kanał tVP Sport,który jest planowany na wrzesień.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
Kanały tematyczne TVP
Ja tam nadal twardo czekam na TVP Modlitwa 
Natomiast co do TVP Sport to zapowiada się ciekawie, pytnie tylko czy jego oferta będzie ciekawa jak zapowiedzi.

Natomiast co do TVP Sport to zapowiada się ciekawie, pytnie tylko czy jego oferta będzie ciekawa jak zapowiedzi.

Kanały tematyczne TVP
TVP Sport - czyli całodzienne relacje z chodu, czyli ukochanej dyscypliny Roberta K.
Zero piłki, bo jak to powiedział on kiedyś: "piłka nie jest juz teraz tak bardzo popularna" 
Ja czekam na TVP Kabaret - czyli relacje z obrad sejmu

Ja czekam na TVP Kabaret - czyli relacje z obrad sejmu

- Leszek1979
- VIP Expert
Kanały tematyczne TVP
Ja myślę że TVP Sport będzie kanałem 'sportowym' na miarę ESPN, mogę nawet zaproponować trzy główne bloki tematyczne:
1. Sukcesy polskich piłkarzy w latach 70. ubiegłego wieku.
2. Adam Małysz - najwybitniejszy polski skoczek narciarski.
3. Polscy medaliści olimpijscy z XX wieku.
Kanały tematyczne TVP
Jak TVP Sport bedzie mial taka oferte to dziekuje...Leszek1979 pisze:Ja myślę że TVP Sport będzie kanałem 'sportowym' na miarę ESPN, mogę nawet zaproponować trzy główne bloki tematyczne:
Tam mam byc sport a nie ikony sprzed lat...
Kanały tematyczne TVP
No i jeszcze Otylia przez pół czasu antenowego 

Kanały tematyczne TVP
Nie zdziwiłbym się. Wystarczy spojrzeć na TVP Kultura. Miał być kanał kulturalny, a wyszedł TVP ArchiwumLeszek1979 pisze:Ja myślę że TVP Sport będzie kanałem 'sportowym' na miarę ESPN, mogę nawet zaproponować trzy główne bloki tematyczne:

HENSHIN!
Kanały tematyczne TVP
Nie wiem czy wiesz ale na TVP Polonia znów powtarzają ten serial z 2002 roku pt. "Wielkie chwile polskiego futbolu" i akurat teraz lecą odcinki jeszcze o zwycięstwach z lat 70. Warto pooglądać jeszcze przed mundialem tak jak i 4 lata temuLeszek1979 pisze:1. Sukcesy polskich piłkarzy w latach 70. ubiegłego wieku.

Kanały tematyczne TVP
Na Polsacie Sport też leca mecze polaków z lat 70. 

Kanały tematyczne TVP
http://www.media2.pl/media/9643,korzeni ... dzine.html
Wygląda na to,że kanał TVP Sport zamierza emitować cogodzinne wydarzenia informacyjne na temat ego,co się dzieje w świecie sportu.
Wygląda na to,że kanał TVP Sport zamierza emitować cogodzinne wydarzenia informacyjne na temat ego,co się dzieje w świecie sportu.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
Kanały tematyczne TVP
Polsat Sport też miał to robić i co?
Kanały tematyczne TVP
Na jesieni 

Kanały tematyczne TVP
Jest napisane w tym artykule,że chcą zacząć nadawanie we wrześniu.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
Kanały tematyczne TVP
zródło: wirtualnemedia.plPowstanie TVP Białoruś
13.06.2006
Telewizja Polska planuje stworzyć kanał dla Białorusi.
„Projekt jest obecnie w opracowaniu i szczegóły nie są jeszcze znane. Siłą wiodącą projektu ma być TVP, a korzystać będzie zapewne ze wsparcia budżetowego (Ministerstwo Spraw Zagranicznych - fundusze na wsparcie demokracji i społeczeństwa obywatelskiego w krajach Europy Środkowo-Wschodniej), choć w przyszłości z pewnością nie tylko” – informuje Wirtualnemedia.pl Agnieszka Romaszewska-Guzy, pomysłodawca projektu TVP Białoruś.
Część pieniędzy ma pochodzić z funduszy Unii Europejskiej.
Kanał ma ruszyć w przyszłym roku. Początkowo będzie nadawał kilka godzin na dobę, jednocześnie w dwóch językach białoruskim i rosyjskim. Program stacji ma być przede wszystkim informacyjny.
Jest pomysł, żeby w kanale pracowali dziennikarze z Białorusi, którzy ze względów politycznych stracili pracę w białoruskich mediach.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie