TVN (HD)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
TVN (HD)
Bujakiewicz jest jurorką w jednym programie, a Rozenkowa była twarzą 3 i to kilka sezonów . Jakiś czas się skończył po prostu tylko to warto zauważyć. Była największą gwiazdą i oblężona przez fotografów , a dziś jej nie ma. I tyle.
Więc , ja proszę o czytanie ze zrozumieniem i myślenie.
Więc , ja proszę o czytanie ze zrozumieniem i myślenie.
- Kryterium0
- VIP Expert
- x 25
- x 288
TVN (HD)
Nie ma w TVN tradycji zapraszania kogoś, kogo programu nie będzie w najbliższym sezonie na antenie.
Dziwne, by na konferencji RAMÓWKOWEJ byli gwiazdorzy poprzednich sezonów...
Dorabianie sztucznej ideologii to naprawdę jest dzisiaj powszechne zjawisko?
Dziwne, by na konferencji RAMÓWKOWEJ byli gwiazdorzy poprzednich sezonów...
Dorabianie sztucznej ideologii to naprawdę jest dzisiaj powszechne zjawisko?
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
TVN (HD)
Ale ja się nie dziwie , że jej nie ma tylko stwierdzam fakt - że jej nie ma - prościej się na da wytłumaczyć.
Widzę , że ciężko czasem proste słowa zrozumieć.
Widzę , że ciężko czasem proste słowa zrozumieć.
- Kryterium0
- VIP Expert
- x 25
- x 288
TVN (HD)
@wiatriwoda - przeczytaj jeszcze raz swój post, a potem pouczaj innych.
Po co zauważać nieobecność kogoś, kogo od czerwca było wiadomo, że na konferencji zabraknie?!wiatriwoda pisze:Warto zwrócić uwagę na brak ostatnio stałej bywalczyni konferencji ramówkowej -Rozenkowej![]()
Nie wiem jak ona to przeżyła:-)
TVN (HD)
Widzieliście co się stało z logo Playera.pl na konferencji? (00:17)
: http://tv.wirtualnemedia.pl/film/edward ... lkomiejska

[ Spoiler ]
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
TVN (HD)
Jak widać gorącej atmosfery panującej za oknem jak i też za sprawą ramówki stacji logo po prostu nie wytrzymało 

POZDRAWIAM, Medyk24
TVN (HD)
Podczas konferencji Kuba Wojewódzki ściągnął logo Playera i podstawił przed gwiazdami, trochę tym logo bawił.
Maniak seriali zagranicznych 

- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 306
- Kontakt:
TVN (HD)
Dobrze że spadło to logo a nie ogromniasty symbol stacji. Wtedy to pewnie byłoby zamieszanieCamillo pisze:Podczas konferencji Kuba Wojewódzki ściągnął logo Playera i podstawił przed gwiazdami, trochę tym logo bawił.

Poland - Aktywnie najlepszy!
TVN (HD)
No TVN szaleje i co chwili zaskakuje http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tv ... nowym-show
Konkurencja musi mieć się na baczności bo TVN ostatnimi zabiegami umocni się w roli głównego kreatora obecnej telewizji w Polsce. Widać że Amerykanie pozwalają dużo i pewnie mocno doinwestują. Cieszę się że po tych trudnych latach od śmierci Wejcherta TVN znowu wraca na właściwe tory

TVN (HD)
TVP jest prekursorem, bo już ostatnie Rozlewisko było premierowo zimą. Teraz Blondyna będzie premierowo zimą.
Niemniej oby to nie była jedyna nowość na zimę. Ważne, że TVN dostrzegł potencjał w zimie.
Niemniej oby to nie była jedyna nowość na zimę. Ważne, że TVN dostrzegł potencjał w zimie.
TVN (HD)
Jak widać TVN nie pozwoli długo się cieszyć wolnością od Rozenek
Jest jednak jeden pozytyw, że nie poprowadzi ewentualnej kolejnej edycji "Piekielnego hotelu". 
Trochę się jednak dziwię, że dopiero teraz wszyscy nagle zajarzyli, że zimowe premiery także się opłacają i to śmiem nawet stwierdzić, że bardziej niż późną wiosną czy z początkiem września. Wieczory coraz dłuższe, za oknem temperatury poniżej 0 to i ludzie z braku laku dłużej i częściej oglądają telewizję.

Trochę się jednak dziwię, że dopiero teraz wszyscy nagle zajarzyli, że zimowe premiery także się opłacają i to śmiem nawet stwierdzić, że bardziej niż późną wiosną czy z początkiem września. Wieczory coraz dłuższe, za oknem temperatury poniżej 0 to i ludzie z braku laku dłużej i częściej oglądają telewizję.
POZDRAWIAM, Medyk24
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
TVN (HD)
Bardzo mi się podobają te ruchy, nawet można z przymróżeniem oka powiedzieć, że tym razem TVN odpatrzył się od TVP - ale jeśli coś dobre to niech i Polsat też to wprowadzi.
Trochę martwi kolejne upychanie Rozenek, ciekawe co to będzie za format, mam nadzieje , że wróci PH z nową prowadzącą.
Trochę martwi kolejne upychanie Rozenek, ciekawe co to będzie za format, mam nadzieje , że wróci PH z nową prowadzącą.
TVN (HD)
Ramówka zimowa to była tylko kwestia czasu. W Stanach już dawno mają letnią i zimową ramówkę. U nas nie stać jeszcze na letnią, ale z przyjemnością czekam na zimową. Ciekawe czy TVN zrobi coś więcej niż tylko Na Wspólnej i ten nowy program Rozenek.
Maniak seriali zagranicznych 

TVN (HD)
Stany Zjednoczone to tak inny rynek obejmujący tyle stref czasowych i długości geograficznych, że tam nic dziwnego, że tamtejsza telewizja latem nie zwalnia tempa.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<