http://rapidshare.de/files/21776296/trw ... a.wmv.html - tak wygląda pasmo reklamowe w tej telewizji. Coś, w co niektórzy nie mogli uwierzyć

Jeśli chodzi o mnie,to ja chodzę co tydzień do Kościoła i od zawsze wierzę w Boga.Dawid pisze:Jeśli ktoś nie wierzy w Boga to rzeczywiście, nie ma tam dla niego nic interesującego.
Czy ja wiem? Ostatnio TV Trwam zaczęła nadawać coraz więcej programów o tematyce niereligijnej.Dawid pisze:Jeśli ktoś nie wierzy w Boga to rzeczywiście, nie ma tam dla niego nic interesującego.
TV Trwam podobnie jak Radio Maryja - jest medium potrzebnym w naszym kraju. Odpycha jednak swoim upolitycznieniem. Gdyby taka nie była, to myślę, że mogłaby się cieszyć większą popularnością.Dawid pisze:Jeśli ktoś nie wierzy w Boga to rzeczywiście, nie ma tam dla niego nic interesującego.
Ja chodzę co tydzień do kościoła,a nawet częściej bo w tym roku wogóle ani jednej Drogi Krzyżowej w Piątek nie opuściłem.Dawid pisze:Jeśli ktoś nie wierzy w Boga to rzeczywiście, nie ma tam dla niego nic interesującego.
Żródło: Media2.plTv Trwam przeprosi na antenie
O godz. 18.00 na antenie Telewizji Trwam zostanie wyemitowane oświadczenie, w którym Fundacja Lux Veritas przeprosi zespół Lao Che. Telewizja dwukrotnie nadała program "Pokolenia. Impresje", w którym bezprawnie wykorzystała utwory Lao Che
W napisach końcowych nie podano autorów albumu.- To dość drastyczny przypadek naruszenia autorskich praw osobistych- mówi na łamach "Rzeczpospolitej" Janusz Jakubowski z kancelarii radców prawnych Jakubowski i Pluta.
- Zespół był wielokrotnie proszony o zgodę na wykorzystanie fragmentów płyty »Powstanie Warszawskie«, głównie przez harcerzy - z myślą o apelach i zbiórkach, a także przez szkoły; zawsze jej udzielaliśmy - mówi Maciej Szajkowski, menedżer Lao Che, lider Kapeli Ze Wsi Warszawa. "Kiedy TVP rejestrowała koncert zespołu w Muzeum Powstania Warszawskiego - podpisaliśmy stosowną umowę. To, co się stało w telewizji Trwam, jest bez precedensu"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości