[TVP1] Plebania
-
- Junior
- x 5
- x 14
[TVP1] Plebania
To chyba jasna oczywistość że ktoś na pewno będzie nagrywał "Plebanię". W końcu to emisja od 1. odcinka, więc ja sam apeluje o nagrywanie i udostępnianie w sieci.
[TVP1] Plebania
Plebania będzie powtarzana od 2 marca o 13.25 i 13. 55, a następnego dnia o 9.15 i 9.40 powtórka z dnia poprzedniego.AtoMan pisze:Ale napisać od kiedy to już za trudno...
[TVP1] Plebania
Jeśli nie zapomnę, to nagram pierwszy odcinek.popek pisze:Czy będzie ktoś nagrywał powtórkowe odcinki Plebanii?
[TVP1] Plebania
Krótki fragment 1. odcinka jest dostępny na YT - https://www.youtube.com/watch?v=6K-Sw2zJFW0
POZDRAWIAM, Medyk24
[TVP1] Plebania
Bardzo dobrze że będą powtarzać serial który gromadził czasem rodziny przed tv. Ja na pewno obejrzę serial.
-
- Junior
- x 5
- x 14
[TVP1] Plebania
Czy ktoś już nagrał pierwsze dwa odcinki i wrzucił gdzieś do sieci?
-
- Junior
- x 5
- x 14
[TVP1] Plebania
Dziś mija 15 lat od premiery tego serialu.
Powtórki "Plebanii" nadal są emitowane tak jak wcześniej o tych porach na TVP Regionalnej.
Powtórki "Plebanii" nadal są emitowane tak jak wcześniej o tych porach na TVP Regionalnej.
[TVP1] Plebania
Wie ktoś czy dostępne są gdzieś w sieci odcinki z 2009 roku, oprócz vod tvp, gdzie zostały zablokowane ?? Albo ktoś ma je dostępne???
Pozdrawiam Jacko09
[TVP1] Plebania
Tutaj jest trochę odcinków http://www.dailymotion.com/pl/relevance ... plebania/1, ale nie wiem z którego roku.
Jesteś dokładnie tym, kim myślisz, że jesteś!
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVP1] Plebania
Czy serial powróci?
Serialowa babcia Józia, czyli Katarzyna Łaniewska (83l.) chętnie wróciłaby do pracy na planie
– Jeśli pojawi się taka propozycja, to oczywiście ją rozważę. To był naprawdę dobry serial i warto do niego wrócić – mówi aktorka w rozmowie z „Super Expressem” – Wszystko zależy jednak od tego, kto zagra księdza proboszcza – dodaje.
Katarzyna Łaniewska ma jeden warunek. Księdzem nie mógłby zostać Włodzimierz Matuszak (69l.). Po zakończeniu pracy na ”Plebanii” aktorzy nie rozstali się w zgodzie…
Serialowa babcia Józia, czyli Katarzyna Łaniewska (83l.) chętnie wróciłaby do pracy na planie
– Jeśli pojawi się taka propozycja, to oczywiście ją rozważę. To był naprawdę dobry serial i warto do niego wrócić – mówi aktorka w rozmowie z „Super Expressem” – Wszystko zależy jednak od tego, kto zagra księdza proboszcza – dodaje.
Katarzyna Łaniewska ma jeden warunek. Księdzem nie mógłby zostać Włodzimierz Matuszak (69l.). Po zakończeniu pracy na ”Plebanii” aktorzy nie rozstali się w zgodzie…
[TVP1] Plebania
Przede wszystkim serial zakończył się m.in. przez zmęczenie Matuszaka materiałem. Jego nieobecność łatwo byłoby wytłumaczyć chociażby awansem na biskupa
lub przeniesieniem na bardziej odległą parafię. Lepiej jednak byłoby całkiem się go nie pozbywać i pozostawić furtkę przynajmniej na występy gościnne. Babcia Józia mogłaby wrócić do Tulczyna, do młodego proboszcza Antoniego 
Sam pomysł byłby wart przemyślenia, przede wszystkim z finansowego punktu widzenia. Warto też przemyśleć jego formę, która w późniejszych latach się odświeżyła przenosinami akcji (i proboszcza) do Hrubielowa.

Sam pomysł byłby wart przemyślenia, przede wszystkim z finansowego punktu widzenia. Warto też przemyśleć jego formę, która w późniejszych latach się odświeżyła przenosinami akcji (i proboszcza) do Hrubielowa.
dość
[TVP1] Plebania
Proponuję, aby pan Zelnik zagrał nowego proboszcza 

[TVP1] Plebania
Wydaje mi się, że pani Łaniewska będzie jak najbardziej usatysfakcjonowana taką kandydaturą na proboszcza 

POZDRAWIAM, Medyk24