Co obejrzaliście kilkakrotnie?
Ja obejrzałem kilkakrotnie :
"Good Bye,Lenin"
"Kevin sam w domu"
"Good Bye,Lenin"
"Kevin sam w domu"
PRZEMKOB
-
- Użytkownik
Boże, pisze się kilkukrotnie. Radzę czas wakacji poświęcić nauce ortografii, a nie marnowaniem go przez kompem i tv...
Dobra, dobra. Ty już tutaj już nie udawaj polonisty. Od tego są moderatorzy. Poza tym odbiegasz od tematu. Wystarczy priv do moderatora lub administratora z prośbą o poprawienie.
Na deser dodam, że słowo "kilkakrotnie" napisane jest jak najbardziej POPRAWNE.
Na deser dodam, że słowo "kilkakrotnie" napisane jest jak najbardziej POPRAWNE.
Rambo, 16 przecznic, Brudny Harry i oczywiście Miasto Gniewu oraz Deja Vu.
Ja radzę tobie to samoforum-polsat pisze:Boże, pisze się kilkukrotnie. Radzę czas wakacji poświęcić nauce ortografii, a nie marnowaniem go przez kompem i tv...

Słownik ortograficzny mówi ,że kilkakrotnie.
Nie siekaj posta pod postem. Poza tym koniec off'u.
PRZEMKOB
- Witu
- VIP Expert
- Kontakt:
Praktycznie oglądam kilka krotnie to co jest emitowany drugi raz w tv ;] Przykładowo widziałem kieyś film kilka razy na c+ czy widziałem kiedyś film na c+ a potem został wyemitowany na kanale ogólnodostępnym
filmy: Duży Gruby Kłamczuch, Za szybcy za wściekli, Przyjaciel gangstera i wiele wiele innych ;]

filmy: Duży Gruby Kłamczuch, Za szybcy za wściekli, Przyjaciel gangstera i wiele wiele innych ;]
Memento
Zakochany bez pamieci
Joe Black
Zakochany bez pamieci
Joe Black
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
Serie "Kevinów" oraz przygód Asteriksa i Obeliksa (wersja animowana).
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Królowa potępionych
Romeo musi umrzeć
Młodzi gniewni
Speed
Romeo musi umrzeć
Młodzi gniewni
Speed
- Hubert
- Obserwator
- Kontakt:
Całą serię American Pie oglądałem kilkakrotnie, a oprócz tego polskie komedie typu "Pieniądze to nie wszystko", "Poranek kojota" itp. Także Forrest Gump lubię obejrzeć, żeby uwierzyć w siebie 

Wszelkie polskie komedie, tzn. "Poranek kojota", "Pieniądze to nie wszystko", "Chłopaki nie płaczą", "Killer" czy "Killerów 2-óch", ale również polskie komedie z czasów PRL. Oprócz tego "Forresta Gumpa" czy "Shreka", "Shreka 2" albo "Shreka Trzeciego". Chcąc nie chcąc, dzięki znajomym, trzy razy byłem w kinie na "Piratach z Karaibów: Na końcu świata" ("Na krańcu świata"?). Ale za trzecim razem wyszedłem po 30 min. 

haha oj tak Kevin sam w domu, to jest film który oglądam co roku w boże narodzenie haha
oglądałam też już z pięć razy supersamca, początkowo widziałam w kinie, a teraz kupilam na dvd i z kumplami ciągle oglądamy xD
oglądałam też już z pięć razy supersamca, początkowo widziałam w kinie, a teraz kupilam na dvd i z kumplami ciągle oglądamy xD
oczywiście Kevin(polsatowska świecka tradycja...) hehehe oraz ,,Gdzie jest Nemo" i Shreki(wszystkie 3) i ,,13 Dzielnica", ,,Szklane pułapki"(oprócz dwójki) z innej beczki ,,Zielona mila" i ,,Młodzi gniewni".Z polskich filmów to ,,Sami swoi" , ,,Ogniem i mieczem", ,,Kiler", ,,Sexmisja" oraz ,,Superprodukcja"
"Kevin sam w domu" "Shrek" "Sami swoi" "Szkoła uczuć" "Titanic" "Tylko mnie kochaj"...
Pozdrawiam.
www.media2.pl
www.media2.pl
"Duch","Europa Europa";"Good Bye,Lenin";"Urodzony 4 Lipca" ;"Pianista"; ...