Polsat (HD)
Polsat (HD)
I tu pomyłki nie ma, bo jutrzejszy odcinek nawiązuje do polskiej muzyki. Stąd wystąpią gwiazdy. 

Pozdrawiam, Trzeciak
-
- Thinker
- x 19
- x 29
Polsat (HD)
Polsat chce kontynuować programy ?Top Chef? i ?Hell?s Kitchen?. Mają trafić na antenę wiosną 2016 roku.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/po ... -s-kitchen
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/po ... -s-kitchen
Polsat (HD)
Słoiki z nowymi odcinkami tylko do 3 listopada, Malanowski do końca października, Pielęgniarki do 6 listopada, Poznaj swoje prawa do 20 listopada.
Polsat (HD)
"Słoiki" to zdaje się, że powtarzają już od dwóch tygodni.
Polsat (HD)
Zgadza się nawet pisałem o tym w odpowiednim temacie
Polsat (HD)
"Słoiki" miały być tylko premierowe przez cały wrzesień (był o tym gdzieś artykuł na TV Polsat Info), więc to jakaś pomyłka. Teraz idą powtórki.
Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Polsat (HD)
No ale bez przesady troche żeby były od października już powtórki
A co z serialem Ameryka Marzeń? Bo premiera miała być jak mówili jesienią
A co z serialem Ameryka Marzeń? Bo premiera miała być jak mówili jesienią
Polsat (HD)
Co do "Ameryki Marzeń" to czytałem gdzieś, że bardziej prawdopodobne jest wejście tej produkcji w przyszłym roku, być może wiosną. Jesień była tak mało prawdopodobna.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

- SzymonNP
- VIP Expert
- x 568
- x 106
- Kontakt:
Polsat (HD)
Chyba nikt tego nie odnotował, ale w piątek 27 listopada o 20:00 w Polsacie tradycyjnie leci Kevin, tym razem zaczynamy od Kevina samego w Nowym Jorku (co może oznaczać, że 1. część poleci albo 4, albo 6 grudnia, ewentualnie dopiero w Wigilię lub 1. dzień świąt).
Polsat (HD)
Z kolei 28 listopada o 20:05 (w tydzień po finale "SuperDzieciaka" i w dniu finałów "The Voice of Poland" i "Mam Talent!") Polsat pokaże relację z Rybnickiej Nocy Kabaretowej RYJEK 2015.
Pozdrawiam, Trzeciak
Polsat (HD)
Ryjek jeśli mi się zdaje rok temu też był w podobnym terminie.Polsat tego na żywo nie pokaże jak rozumiem?
Polsat (HD)
Nie rozumiem tego
Polsat znowu emituje premierowe odcinki Słoików. Ciekawe czemu mieli taką przerwę 2- tygodniową
Polsat znowu emituje premierowe odcinki Słoików. Ciekawe czemu mieli taką przerwę 2- tygodniową
Polsat (HD)
Jeśli chodzi o RYJEK, to Polsat zapewne pokaże, jak co roku, tylko finał tej imprezy. Niemniej to właśnie finałowy koncert jest tutaj najważniejszy.
Pozdrawiam, Direct
Polsat (HD)
Tym bardziej, że sam konkurs ma charakter nieco bardziej kameralny. Krótki reportaż z imprezy, łącznie z podaniem zwycięzców, można było zobaczyć w ostatnim odcinku "Tylko dla dorosłych" w TVP2/TVP Rozrywka.
dość
Polsat (HD)
Rzeczywiście, "Słoiki" po tej małej przerwie, znów są premierowe. Ciekawa taktyka... :/.
Kevina w ostatni weekend listopada, nie mogę za bardzo zrozumieć niestety... grudzień jest najbardziej odpowiedni do tego w sumie.
A kabaretowy RYJEK, to jak powalczy z finałami w TVN i TVP2, to ciekawi mnie, czy oglądalnością nieco zaszkodzi konkurentom. Może być różnie.
Kevina w ostatni weekend listopada, nie mogę za bardzo zrozumieć niestety... grudzień jest najbardziej odpowiedni do tego w sumie.
A kabaretowy RYJEK, to jak powalczy z finałami w TVN i TVP2, to ciekawi mnie, czy oglądalnością nieco zaszkodzi konkurentom. Może być różnie.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G